Приключи първата игра за "Varna Rock Fest 2019", вижте печелившия код

28 май 2019, 08:36 ч. 1006 / 6 1
пред./следв.

   Между 20 и 27 май WeRock.bg и "Rock and Events" ви дадоха възможност да спечелите една тридневна покана за двама за "Varna Rock Fest 2019". Играта вече приключи, като по-долу може да видите печелившия публичен код. Късметлията е необходимо да изпрати личния си код на адрес info@werock.bg, за да можем да му пратим наградата.

   Както знаете, на фестивала между 16 и 18 август ще участват RAGE с LINGUA MORTIS ORCHESTRA, DESTRUCTION, W.A.S.P., FIREWIND, SONATA ARCTICA и големите хедлайнъри на събитието AVANTASIA.

   Над 250 души участваха, като всички от тях, освен печелившия, ще могат да се включат и в следващата ни игра, която ще стартира до няколко дни. Ето публичния код на първия победител:

8be658ce-73cd-43c

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 28.05.2019 13:04:54 отговори + 2 0
I'm not a number! I'm a free man..! P.S. Не че аз спечелих де, ама така ми дойде като го видях тоя код. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".