Приключи първата пресконференция за фестивала "Elevation 2011"

24 фев 2011, 12:23 ч. 334 / 5 50
пред./следв.
Организаторите на първото издание на фестивала "Elevation" от "Symphonics Entertainment" дадоха първата си пресокнеференция днес преди обед. Както знаете - на 24 и 25 юни в Разлог ще се състои уникално за региона събитие, едни от големите хедлайнъри на което са 30 SECONDS TO MARS. Ето и по-важните подробности:
   На фестивала ще има две сцени, една по-рок ориентирана, друга с поп насоченост. Билетите, които се продават в момента в мрежата на "Евентим" (поръчай онлайн) на цена от 96 лв. за двата дни на събитието са промоционални. След като бъдат продадени 5000 от тях, цената става 120 лв. Предвидени са и еднодневни билети с цена 70 лв. За първи път в България ще бъде предложен семеен билет, чиято цена се уточнява. Ще има къмпинг, който ще се заплаща допълнително (на поносима цена). Преговаря се с по-големите градове от страната за пускане на автобусни линии до Разлог на преференциални цени. "Symphonics" имат пълната подкрепа не само на общината в Разлог, но и на областната администрация. Ежедневно по време на събитието ще има безплатен транспорт от Банско и Разлог до фестивала. Българските групи и музиканти ще имат стабилно присъствие, поканени са изпълнители от целите Балкани. В 13:00 ч. стартира и официалният сайт на фестивала - Elevation.bg. От там ще разберем и повече подробности за участниците. Все още се водят преговори с три големи световни имена, но те са до около 90 процента сигурни и е рано за обявяването им. Както ви съобщихме по-рано - сред другите изпълнители са Dog Eat Dog, Hurts, DJ Parov Stelar, а сега е добавена и гръцката алтърнатив банда CYANNA.
   ПР-агенция на "Elevation 2011" са "NG Partners", които до неотдавна се занимаваха с пролетния фестивал в Ловеч. Поради ангажираността им с новото събитие, тази година фест в Града на люлиците отново няма да има.

   След старта на сайта на фестивала станаха ясни и първите български изпълнители. Сред тях са ODD CREW, СЕПУКО 6 и MONYX.


Коментари   (50)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kaizzersozze 24.06.2011 21:04:53 отговори + 0 0
Ей, Голям Карък е тая нашата Татковина - Дейв Геън го хвана язва , китариста на Мастодон - панкреатит , Дио - умря , Бог да го прости , сега пък Джамирокуай си навехнал глезена !!!! Егати каръка , човече , егати чудото ! Дано Моби устиска до Август ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2011 13:49:17 отговори + 0 0
потвърждавам - луд е! Де си чул СкУнк да не върви с Бекс....Ся, ше сложат Миталикъ с Бургаску....пъ Диму директно с кашкавал на вестник...да е по-истниску... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 10.03.2011 13:04:04 отговори + 0 0
Ако Скунк Ананси идват аз няма да ходя и ако бирата е Бекс също, аз искам да гледам Скънк Ананси и да пия фанта. Луд ли си!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.03.2011 09:30:41 отговори + 0 0
Ман, стига с тва ще, ще, ще. Пускайте инфо на сайтта и не се обяснявайтте. Ние- евентуалнитте клиенти, ще преценим дали да дойдем, да коентираме, да критикуваме(трябва да четете и да се съобразявате). Преди всичко да този фестивал трябва да удоволеттвори всички посетили го. Бирта не тряба да е Бекс. Те продаваха миналата година в Бургас пяна 4 пръста и 1 пръст бира. Тази година, въпреки сериозния лайнап, които има не смятаме да ходим, цялатта компания. Само да уточня, понеже информацията витае, но не официално, но потвърдени, е Моби, Скунк Анансси, Офспринг, Дефттонс имало и още капути. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2011 20:59:44 отговори + 0 0
***с ръце..ти си адски тъп и явно не си схванал нищо...майка ти е мъж, а ти си правен в гъз.....най-велики са на баща ти воловете....
абе мен да те питам..ти как разбра, че хората които правят фестивала нямат ноу-хау...? Не ползвай заучени фрази като "тагерт аудитория" в този контектс, защото е ясно че повече от всичко организаторите са сметнали, че за подобен род музика в бг има доста хора...иначе очевидно е, че таргета е 16-45 All и както става ясно, може би ще се разшири - все пка ще има семейни билети....прав си за забавленията и хубаво е, че може би ще ги има...не виждам в Банкя какво ще има...Хареса ми врътката на СМЕ със Стинг....дали някой не плаче..жестоко защото си е мислил, че има ноу-хау..питай...ще е интересно.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


*** с ръце 2.03.2011 17:47:53 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-03-01 19:24:48
аре стига сте мрънкали всички сме наясно, че Sodom, Dimmu, Creator, Accеpt, Dsetruction и т.н. са най-великите бадни. Даже световните музикални телевизии с пазарни дялове от 55% в страните си се карат, кой да излъчва екслузвино техните клипове...промоутърите се избиват, защото тези бадни събират по 25-30 000 души само на чека, за който са пуснати билети, за да може много милионната им аудитория да ги гледа. И няма как...тези банди имат продадени по над 15 млн копия от всеки албум...даже хората си ги купуват по 2 пъти...щото са невиждани и уникални......честно - вие не сте добре..а колкото до този под "уф"......пич, слушай Епизод преди Мейдън и не мъчи останалите с мнението си......дано се къпеш по-често от членовете на Епизод......не е кофти да знаеш...хубаво е...Вижадме как разбираш сцената - евтин Пр се прави тук от друг, чиито партньор е сайта, в който пишеш явно....ето това е евтин ПР...не останалото..да те питам само....след като Dog eat Dog са били актуални преди 15 години...преди колко са били Снейк и Джудас и Мейдън...а останлите били ли са някога въобще

Пич ти се педераст и плюс това "най-великата" група "Creator" се пише с К....дееби простака
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2011 15:50:20 отговори + 0 0
"което го няма другаде или е иноваторско" 30стм Хъртс не виждам да ги има..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ELEVATIONer 2.03.2011 12:46:19 отговори + 0 0
Почти сигурно е че Jamiroquai ще е един от Хелайнерите на Феста....Освен името на Jamiroquai към звездната селекция се спрягат и имена като Cypress Hill, Bruno Mars и дори The Chemical Brothers, но всичко това ни звучи малко като научна фантастика.С тези имена в момента още се преговаря но шансовете са високи !!!.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2011 10:21:20 отговори + 0 0
Пич, със сърказъм няма да помогнеш много на фестивала. Изкарайте един солиден лайн-ап за подходящ таргет аудитория и ще сте ок. Уникален ще бъде ако изкарате "Ноу Хау", което го няма другаде или е иноваторско. Например, нудист ериа, състеания; по ластик, народна топка; дама, фунийки, скоби, мачлета, пехливански борби, стронг ман, пейнт бол и тн. Всичко друго си е чисто и просто борба за пазар на бири и имидж. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2011 19:24:48 отговори + 0 0
аре стига сте мрънкали всички сме наясно, че Sodom, Dimmu, Creator, Accеpt, Dsetruction и т.н. са най-великите бадни. Даже световните музикални телевизии с пазарни дялове от 55% в страните си се карат, кой да излъчва екслузвино техните клипове...промоутърите се избиват, защото тези бадни събират по 25-30 000 души само на чека, за който са пуснати билети, за да може много милионната им аудитория да ги гледа. И няма как...тези банди имат продадени по над 15 млн копия от всеки албум...даже хората си ги купуват по 2 пъти...щото са невиждани и уникални......честно - вие не сте добре..а колкото до този под "уф"......пич, слушай Епизод преди Мейдън и не мъчи останалите с мнението си......дано се къпеш по-често от членовете на Епизод......не е кофти да знаеш...хубаво е...Вижадме как разбираш сцената - евтин Пр се прави тук от друг, чиито партньор е сайта, в който пишеш явно....ето това е евтин ПР...не останалото..да те питам само....след като Dog eat Dog са били актуални преди 15 години...преди колко са били Снейк и Джудас и Мейдън...а останлите били ли са някога въобще? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


уф 28.02.2011 23:02:19 отговори + 0 0
Така и не разбрахте, че не групите са "уникални", а събитието като такова за този район. В България си имаме Спирит на югоизток, Каварна рок фест - на североизток, Беркрок/сток (имаше) на северозапад, а сега ще има такъв фестивал и на югозапад. Не търсете под вола теле: всичко е толкова ясно написано, че няма накъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2011 19:10:35 отговори + 0 0
@?,
Просто определението "уникален", казано в подобен контекст звучи смешно и подсказва за един елементарен ПР, нерабиращ сцената.
Да, 30STM и HURTS са актуални в момента, организаторите получават кредит за това, но само това. Всички други обявени банди са dated.
Да поканиш и да си правиш ПР с Mетрополис означава, че не си в час с денс сцената. Dog Eat Dog са били актуални преди 15 години(гледал съм ги пред 200 човека в клуб).
Моникс е абсолютна трагедия.
За Другите бг банди няма да коментрам, защото съм ги гледал на живо и не мисля, че има нужда от коментар.
За Cypress Hill евала.
Просто не използвайте определението "уникален" при обявяване на line-up-a. Ще дойдем да се забавляваме. Обещавам.
И... успех с Поли Генова, Алфавил и Ким Уайлд.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 28.02.2011 15:49:53 отговори + 0 0
Рок Предел не беше ли само с български групи?
В случая става въпрос за международен фестивал, с няколко сцени, с различни по стил други - те такова чудо е нямало в югозападния край
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава.. 28.02.2011 15:31:22 отговори + 0 0
? - 2011-02-28 10:00:55
уникално за региона събитие означава, че такова не е имало досега, което си е самата истина...
----------------------------------------------------

...но не и за Разлог. Допреди 2-3 години точно на това място се провеждаше "Рок Предел". Разликата е само в мащаба на събитието. Да..и изпълнителите - никой друг няма смелостта да покани толкова актуални изпълнители.
За сведение на old school привържениците: В момента 30STM пълнят 20-хилядни зали без проблем, при цени 40-80 евро на билет...също както и вашите любимци. Проблем?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 28.02.2011 10:00:55 отговори + 0 0
уникално за региона събитие означава, че такова не е имало досега, което си е самата истина. Не знам дали австрийците са селяни, но в коментарите се прокрадва много селско мислене. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.02.2011 08:53:28 отговори + 0 0
само думата Unique като я чуя или видя написана за некоя банда или музикално събиттие ми става ясно, че са замесени селяни. Организатотрите в момента се радват на победата Си на бг евровизия с Поли Генова, като автори продуцентти на парчето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mad Cannibal 28.02.2011 01:23:52 отговори + 0 0
В каварна робърт плант било единственото голямо име.Просто що не се гръмнете,да сте чували за Dimmu Borgir,Blind Guaerdian,Destruction,Sodom и др велики гупи,май не сте.Колкото до пенсийте нямам нищо против ,но е време да идват и млади групи (аз лично искам cradle но сиг ще ги видя през 2023 като са на 21312 години)колкото до фестивала ще го посетя заради 30 seconds to mars който са 1 стойностна група.А който не го кефи,да не идва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2011 01:22:50 отговори + 0 0
к'во ся да не казваме "добър ден" щото е мейнстрийм поздрав...? Може да са мейнстрийм, но това не прави бандите по-малко значими...Мейдън със сигурност бяха мейнстрийм да не говорим за Снейк....гледам всички сте ахнали...но сте прави тези групи бяха мс ама много много много много много отдавана...сега не са..освен в БГ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уф 27.02.2011 17:00:43 отговори + 0 0
така е - младите групи имат предимно млади фенове, а старите - предимно стари. Анонимниците отдолу току що откриха топлата вода. Стига са идвали само стари групи! Време е да се даде път и на младите! Знам, че в България това звучи абсурдно, но е крайно време да се случи! А на който не му харесва, да си гледа класиците за n-ти път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2011 15:42:06 отговори + 0 0
аланколооооу пак лайняни мейнстрийм групи за 12 годишни момиченца тия организатори нека се радват ако въобще продадат повече от 2000 билета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.02.2011 14:38:18 отговори + 0 0
Каварна...голем фест....?WTF?....единственото голямо име, което някога е стъпвало в Каварна е Робърт Плант...всичко останало е леш бе алоууу...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2011 14:35:44 отговори + 0 0
Мноо сте зле....стойте си в Банкя и там си гледайте Мейдън за 10 път....не пречете на другите, които искат да видят нещо ново....а цените на Сони..няма да бъдат по-малки...при това за 2 групи..тоя пък Назарет...смешник..Назарет свириха без пари в Ловеч и имаше 2 000 души...щели да дойдат...у вас на гости... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bonfire girl 27.02.2011 13:08:05 отговори + 0 0
Тъпаци са теа-баси цените и тъпи групи,колко ли рок-денс маниаци има като сорегаши :-)
алко беха избичили например Nazareth с прилична цена на билета например-поне щеха да дойдат рокерите и тия дето ще пропуснат големите фестове в софия и Каварна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2011 23:55:21 отговори + 0 0
не знаят на кой свЕт саааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2011 23:53:02 отговори + 0 0
а що не ходат да са застрелят тия ааааааа смешници Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


soregashi 25.02.2011 18:40:53 отговори + 0 0
КЪв сонисфиър бе, момци. Сонито е метъл, това е рок-денс... таргета е коренно друг. Това че има маниаци като мен, които обмислят и за 2-та феста е изцяло лично мой проблем Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2011 08:15:04 отговори + 0 0
120 първи път,120 втори път О_о?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2011 03:56:21 отговори + 0 0
голем смех....Безумни високи цени и неподходящи дати..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angel88 25.02.2011 03:54:45 отговори + 0 0
Малоумници-некокло дена след Сонисферата и с такива високи цени и стакив амижави групи.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе! 24.02.2011 23:16:34 отговори + 0 0
Варна - 2011-02-24 20:51:54
Тия да се радват, ако има и 500 проддени билета-за такива тъпи групи и при такива цени, не знам кой ще им отиде!
-----------------------------------------------------

Веднага ти отговарям - Гърците. За тях 60 евро (120 лв) за двудневен фестивал и с тези участници, си е направо приказка на страхотно ниска цена. Не е случаен избора на място, както не случайна и предвидената гръцка версия на сайта на организатора. Ако си мислите, че някой ще направи такъв фестивал заради българската публика - много, много сте се излъгали.
Има и друго - още изпълнители, които ще осмислят цената от 120 лв., дори и за нас българите. Съмнявам се някой от вас да усеща мащаба за събитието, но с лекота мога да кажа, че по замисъл този фестивал ще направи Spirit Of Burgas да изглежда като малко, местно фестивалче на плажа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


usurper 24.02.2011 21:25:20 отговори + 0 0
+1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 24.02.2011 20:54:42 отговори + 0 0
Абе хора, стига идиотизми! Проверете във Фейсбук, ако не вярвате - около 1000 души от различни държави са потвърдили, че ще отидат на феста за няма и седмица! Гледайте си вашите любимци и не надничайте в паничката на другите, защото ставате смешни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 24.02.2011 20:51:54 отговори + 0 0
Тия да се радват, ако има и 500 проддени билета-за такива тъпи групи и при такива цени, не знам кой ще им отиде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lola 24.02.2011 19:18:09 отговори + 0 0
квото и да си говорим това са много пари
особено за двудневен фестивал.
само с две сцени.
в Разлог.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.02.2011 18:17:40 отговори + 0 0
rock & dance ... фак офф!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


KKK 24.02.2011 17:52:19 отговори + 0 0
те си мислят че ще продадат над 5000 билета???????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 24.02.2011 17:11:22 отговори + 0 0
@nora - 2011-02-24 16:47:40
В кой ден свирят бандите е ясно отдавна, пише го в официалните им сайтове. 30 SECONDS TO MARS, Dog Eat Dog - 25 юни, Parov Stelar - 24 юни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.02.2011 16:58:33 отговори + 0 0
тоя пък..за какво се правила пресконференцията....за да не здаваш въпроси кой прави фестивала най-малкото, за да ти каже какви ще са цените на билетите и да си направиш на сметката невреме, да ти кажат, че това не са всички групи...малко ли ти се е сторило.....баси само хейтъри......т'ва със семейния билет е суперско....ще влача сестрата преди някой да я обърка с Мейдън за Бога само на 12г е...хахахахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nora 24.02.2011 16:47:40 отговори + 0 0
Само не разбах за какво беше тази пресконференция.....да се обяви цената на еднодневния билет може би След като не са готови с line up-а малко безмислено ми се вижда. Да не говорим, че на никой не му става ясно (може би дори на самите организатори) обявените групи кой ден свирят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

*** с ръце 24.02.2011 16:37:13 отговори + 0 0
като гледам бая добри групички има,а щом има рок сцена трабва да има и по рок групи така че може да се надяваме на нещо добро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


? 24.02.2011 14:33:58 отговори + 0 0
анонимните тъпчовци пак са си сбъркали мястото. Сайтът на фестивала показва неща, които никога досега не са правени в България. Успех на организаторите! Отиваме, то е ясно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.02.2011 14:19:04 отговори + 0 0
ибаси тъпнятааа хахах 5000 билета ми то и 50 нема да има е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.02.2011 13:23:52 отговори + 0 0
елена папаризу няма ли да пеее, неееее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.02.2011 13:20:22 отговори + 0 0
Екстра...120 лв за два дни и 10-15 групи...чудо...там ще се оди...по-добре 120 за два дни октолкото 100 за един изпълнител.....чуууууууудо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.02.2011 13:18:06 отговори + 0 0
кофти тръпка ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sungrief 24.02.2011 12:47:59 отговори + 0 0
Huuuuuuuuuuuurts <3 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.02.2011 12:47:04 отговори + 0 0
добре добре напредваме в тая сфера ма верно билетите.....в България заплатите не са от Лунен тип...мама и тате нямат паУички за всички фестове и концерти дето станаха....а е още Април !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.02.2011 12:46:24 отговори + 0 0
цената за фестивал е добра според мен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KiFFlaVmRaKa 24.02.2011 12:37:06 отговори + 0 0
Тия хора се оляха с билетите вече...Тука 120, за Стинг 100, Джо Кокър 80, за сферата още 150, спирита, каварна...аз да не пикая нефт бе?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.02.2011 12:34:55 отговори + 0 0
подробно инфо от z-rok :
http://www.zrockbg.com/news_title.php?nid=4261
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".