PRIMAL FEAR обявяват промени в състава на групата

14 юни 2015, 09:42 ч. 773 / 3 2
пред./следв.

   Германската пауър метъл банда PRIMAL FEAR се разделя с бразилския барабанист Aquiles Priester (HANGAR, ANGRA) и го заменя с Francesco Jovino (U.D.O.). Освен това, тур-китаристът в последните две години Tom Naumann (на снимката) е вече постоянен член на групата. Причината за напускането на досегашния ударник е невъзможността на музиканта да синхронизира разписанието си между PRIMAL FEAR и другите си ангажименти, както и огромните разстояния, които той трябва да преодолява доста често.

   Китаристът Magnus Karlsson остава в бандата и вече е участвал в написването на материала за следващия ѝ студиен албум. 12 песни са в етап на предпродукция, записите за бъдещета творба са планирани за средата на юли. Ако всичко върви по план, дискът ще излезе на пазара през януари 2016 г.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Grosskopf 15.06.2015 09:21:00 отговори + 7 0
Tom Naumann освен, че е тур-китарист от последните две години, всъщност е един от основателите на бандата преди вече 18 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 14.06.2015 15:55:09 отговори + 3 1
Дано Magnus Karlsson да напише всички песни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".