PRIMAL FEAR ще издадат юбилейна версия на едноименния си дебют, вижте лирик-видеото "Chainbreaker"

13 май 2022, 18:46 ч. 751 / 9 1
пред./следв.

   Немската пауър метъл банда PRIMAL FEAR обяви, че това лято ще пусне на музикалния пазар юбилейна версия на едноименния си дебют от 1998 г. Изданието ще се появи na 15 юли чрез "Atomic Fire Records".

   Песните в новата и делукс версия са ремастерирани от Jacob Hansen в "Hansen Studios". Дискът ще съдържа три бонус парчета, които може да видите в траклиста по-долу.

   Заедно с анонса, PRIMAL FEAR представиха официално лирик-видео към ремастерираната версия на "Chainbreaker". Видеото, което може да гледате онлайн чрез плейъра по-долу, е режисирано от "Gabriel Management".

Траклист:
01. Primal Fear
02. Chainbreaker
03. Silver & Gold
04. Promised Land
05. Formula One
06. Dollars
07. Nine Lives
08. Tears Of Rage
09. Speedking
10. Battalions Of Hate
11. Running In The Dust
12. Thunderdome

Бонус:
13. Breaker (ACCEPT Cover)
14. Chainbreaker (live)
15. Running In The Dust (live)

още за:

Primal Fear


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 13.05.2022 19:26:21 отговори + 8 0
Kai Hansen и Adrian Smith участват като гост китаристи. Много добър дебют наистина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".