PRIMAL FEAR ще подпишат нов звукозаписен договор, планират следващ албум

12 дек 2012, 00:02 ч. 149 / 1 3
пред./следв.
От лагера на PRIMAL FEAR съобщават, че групата ще подпише нов договор със звукозаписна компания в скоро време, като музикантите вече имат чудесни идеи и рифове за следващия си албум и дори проектозаглавие на творбата. Записите за нея ще започнат през юли или август следващата година. Гостувалите два пъти в България немски пауърметъли планират също и концертно CD/DVD/блурей.
   Предстои и трети лайв на Ralf Scheepers и компания у нас. Той ще се случи на 31 декември на Градския площад в Каварна, когато на традиционния новогодишен концерт там ще свирят още АНАЛГИН и др.
PRIMAL FEAR, София

още за:

Primal Fear


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ingeborg 12.12.2012 12:09:42 отговори + 0 0
На живо звучат чудовищно! Уникални са, музиката им - също! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

! 12.12.2012 09:38:54 отговори + 0 0
Там сме, разбира се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 12.12.2012 01:44:08 отговори + 0 0
Който може да отива, защото си нямате представя тия какво правят на живо, аз не можах да повярвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".