Проблемите с гърлото на Tony Iommi не са причинени от рак

6 яну 2017, 15:47 ч. 992 / 7 1
пред./следв.

   През декември китаристът на BLACK SABBATH Tony Iommi съобщи, че лекарите са открили ново образувание в гърлото му, за което подозират, че може да се дължи на рак и е препоръчително да бъде отстранено. Музикантът вече е претърпял операция и той, както и феновете му, могат да бъда спокойни. Буцата в гърлото на Iommi не е раково образувание.

   Така BLACK SABBATH могат да завършат по план остатъка от прощалното си турне. По-голямата част от обиколката вече премина и остават десетина концерта през този и следващия месец до окончателното сбогуване на легендарната банда с публиката. Повечето от събитията ще бъдат в Обединеното кралство.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Разбирач 6.01.2017 22:39:25 отговори + 9 0
Iron mаn! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".