Прочетете ексклузивно интервю с HELLOWEEN на KATEHIZIS.COM

26 сеп 2010, 15:17 ч. 367 / 7 6
пред./следв.
До издаването на новия албум на HELLOWEEN "7 Sinners" остава около месец - той ще излезе на сакралната за групата дата 31 октомври, но промоцията на творбата в Европа вече се провежда активно. Като част от нея "Metal Katehizis" успя да направи интервю по телефона с басиста и един от основателите на "Тиквите" Markus Grosskopf в деня на неговия рожден ден - 21 септември. Пет дни по-късно разговорът ни с четириструнника е вече онлайн и, както най-често се случва при нас - е изключително интересен, информативен и забавен. Да не забравяме, че в началото на 2011-а HELLOWEEN ще гостуват за пети (!) път в България (23 януари, заедно със STRATOVARIUS; поръчай билет онлайн), а в нашата секция "Интервюта" може да прочетете кои точно са Седемте грешници от заглавието на новия албум, какво мисли Markus Grosskopf за бившия си колега Roland Grapow, за всяка от новите песни, като цяло за историята на групата, че STRATOVARIUS ще свирят над час на шоуто догодина и много други любопитни неща.
   Нашият Happy, happy Halloween настъпва повече от месец по-рано. Веселете се!


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


heavyman 28.09.2010 11:51:29 отговори + 0 0
Дам прекрасно интервщ!HELLOWEEN забиват много добре на живо!
В зала Христо Ботев наистина е кочинарски звука,но на 1концерт на Crematory беше едва ли не кристален,на Lordi беше добър,на последния W.A.S.P. също беше доста приличен.Така,че когато организаторите се стараят повечко може да има по-качествено озвучаване.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 27.09.2010 20:24:53 отговори + 0 0
Браво за интервюто! Очаквам с нетърпение концерта на Тиквите със Стратовариус, но в същото време се надявам да се случи някакво чудо и звукът в най-голямата дупка на Балканите (т.е. зала Христо Ботев)да бъде поне сносен. Иначе няма спор, че Helloween & Statovarius ще бъде концертът на началото на годината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Starblind 27.09.2010 08:59:45 отговори + 0 0
супер се изкефих, поздравления за интервюто! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 26.09.2010 20:37:53 отговори + 0 0
Маркус е голяма работа. Очаквам с нетърпение албума, сингъла засега е "just fine" ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 26.09.2010 18:07:50 отговори + 0 0
Маркус е велик!!!Както и Хелоуийн!!!А интервюто е супер!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bateharo 26.09.2010 17:26:35 отговори + 0 0
Прекрасно интервю!Чакаме ги с огромн нетѕрпение!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".