Прочетете интервю и гледайте новия видеоклип на APOCALYPTICA

3 юли 2010, 13:53 ч. 295 / 7 6
пред./следв.
Вчера бе премиерата на новия видеоклип на APOCALYPTICA "End Of Me" (гледайте го по-долу) - първи сингъл от предстоящия албум на групата "7th Symphony". Гост в него е вокалистът на BUSH Gavin Rossdale. Предстоящата творба на групата бе поводът и да се свържем с барабаниста Mikko Siren за разговор, който може да прочетете в секция "Интервюта" на нашия сайт. Той говори за работата с новия продуцент Joe Barresi, страхотната публика и кмет на Каварна и... танците по време на рязането на лук :-)



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


majuna 4.07.2010 10:28:16 отговори + 0 0
apocalyptica доста са позагубили стила си.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 4.07.2010 09:48:22 отговори + 0 0
Абсолютно съм съгласен със Sladuk_Kelesh, песента скучна, интервюто също. Cult беше бахти албума, след това леко, но сигурно отидоха надолу, изчезна уникалността на групата. Няма лошо в гост-вокалите, но да има 1-2 песни с тях, няма лошо в ефектите, но да се правят с цел обогатяване на музиката, не преобразяването й и още много, много такива неща...за жалост Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 3.07.2010 23:09:09 отговори + 0 0
Едно такова.... Всеки техен следващ албум звучи така, сякаш не е изсвирен от "подутите им цигулки"... Евала за ефектите, ама просто вече не звучи като изсвирено от Apocalyptica, а от група със съвсем нормални китари. Дека е онова противно стържене от първите албуми? Настръхваха ми космите в ушите от него, ама си беше яко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slania 3.07.2010 20:03:05 отговори + 0 0
Интервюто е много хубаво, чакаме Apocalyptica за концерт догодина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gotica 3.07.2010 18:16:34 отговори + 0 0
Не ми харесва песента... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nazgul 3.07.2010 16:20:45 отговори + 0 0
Нещо прекалено комерсиални ми станаха и почти всяко парче с гост вокал... Просто това не са Apocalyptica, които харесвам. Нищо общо с албумите Cult, Reflections и дори едноименния им албум. Жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".