Прочетете интервю на KATEHIZIS.COM с JUDAS PRIEST

3 юли 2011, 10:23 ч. 871 / 12 3
пред./следв.
В ранния следобед на петък, 1 юли, имахме удоволствието да се чуем по телефона с барабаниста на JUDAS PRIEST Scott Travis. Разговорът ни с него по повод предстоящото гостуване на групата у нас, част от прощалното й световно турне "Epitaph", е вече достъпен в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM. От него ще разберете интересни подробности за спомените на Scott от предишното посещение на JUDAS в родината ни, изненадващото оттегляне на китариста K. K. Downing, както и предстоящия концерт в рамките на фестивала "Sofia Rocks" с участието още на WHITESNAKE, SAXON, SLADE и MIKE & THE MECHANICS. До събитието има малко повече от четири дни и ни остава само да се надяваме на по-топло време и пълно раздаване на гостуващите музиканти.
   До тогава - приятно четене и подготовка за "Sofia Rocks"!


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.07.2011 15:24:16 отговори + 0 0
Judas!!! Намам търпение вечееее!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

2 4.07.2011 11:40:32 отговори + 0 0
Фестивалът "София рокс" на 8 юли, в който ще участват "Джудас Прийст" и "Уайтснейк", е нелегално на стадион "Българска армия", обясни спортният министър Свилен Нейков. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 3.07.2011 11:57:19 отговори + 0 0
Уфф,пак споменават тоя гологлавия...
Не остана хора,само 5 дена!!!Иначе всички са фенове на Пърпъл,колкото и интервюта да прочета...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".