Прочетете интервю на "Metal Katehizis" с CREMATORY

16 фев 2008, 21:55 ч. 302 / 6 5
пред./следв.
На 1 февруари 2008 г. излезе новият студиен албум на CREMATORY "Pray". Той бе определен като завръщане към корените, след няколкото експериментални творби на бандата и бе чудесен повод "Metal Katehizis" да осъществи първото си интервю с немския квинтет в лицето на барабаниста Markus Jullich. В изчерпателен разговор с Адриан "Maldoror" Лазаровски хер Юлих разкрива подробности за новия албум, за историята на групата и характерите на нейните членове, за дейността си като шеф на застрахователна компания, за семейния си живот с клавиристката Katrin и... какво трябва да направят родните промоутъри, за да поканят CREMATORY в България. Всичко това, а и много други интересни неща ще научите от последната добавка в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sungrief 20.02.2008 00:13:26 отговори + 0 0
Яко интервю Дано някой ден да ги видим и тук =/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.02.2008 17:49:07 отговори + 0 0
Доста идиотски въпроси има, наистина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.02.2008 17:06:10 отговори + 0 0
"Когато започвахме, най-силни върху нас бяха влиянията на Morbid Angel, Unleashed, Type O Negative, Sepultura и Slayer, но бързо ги надраснахме..."
МОЛЯ!!!??? ХАХАХА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 16.02.2008 22:36:11 отговори + 0 0
Забравяш късния Елвис Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.02.2008 22:08:27 отговори + 0 0
Е те тва пък ако не е групата с най-голямо средно тегло в света - не знам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".