Прочетете интервю с BEHEMOTH на KATEHIZIS.COM

18 юли 2009, 14:20 ч. 522 / 5 14
пред./следв.
Те не се нуждаят от представяне, за всеки, който по един или друг начин е запознат с BEHEMOTH. Ревю на великолепния им предстоящ нов албум "Evangelion" може да прочетете тук. Той бе и поводът да се свържем с групата за първото ни интервю с полските екстремни метъли, което, сигурни сме, няма да е и последно. И силно се надяваме следващото да е лице в лице при евентуално ново гостуване на групата в България. Защото такова желаят и българските им почитатели, а както ще разберете от интервюто с BEHEMOTH - и самите музиканти.
   Разпитът на "Metal Katehizis" на Nergal и Orion може да прочетете в секция "Интервюта" на нашия сайт, текстът е достъпен и като уебстраница, и като PDF-файл за по-удобно четене и/или разпечатване.
   Satan, we await Thee....


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.07.2009 09:08:13 отговори + 0 0
аз не казвам че мнението на групата е меродавно
казвам, че който не познава нещата отвърте от гл. точка на групите не може да има критерии и до коментира такъв въпрос

къде виде категоризаций?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Du Barry 20.07.2009 04:48:19 отговори + 0 0
И двамата сте прави. Защото на последното пък бих задал въпроса:

- а защо трябва мнението на групата да е задължително по-миродавно от това на лейбъла? И аз мога да реша да се оплача от някого, без задължително да съм прав, нали? Вече на кого избираш да повярваш, си е твоя работа, нали?

Ако Петкан каже на Драган, че Иван е гадно копеле, то, ако Драган е по-близък с Петкан, ще му повярва, но ако питаш Иван, може пък последния да разкаже доста "пикантни" истории на Драган за това как, примерно, Петкан е свалял жена му на собствената им сватба, държал е реч пиян пред баба му и майка му и се е оригвал като пиян римски войник на всеки пет минути пред сестрата на съпругата му, след което е ос*рал всичко и е повърнал върху сватбената торта, точно в мига преди да я разрежат, след което е откраднал колата на същия Иван, след като е бил изгонен от мероприятието и за капак на всичко я е блъснал във втория срещнат стълб..

Колкото и да го забравяме, и лейбълите се състоят от обикновен хора, както и групите (това най-често го забравяме), така че отношенията са двустранни и всяка ситуация си е строго конкретна, както и преценката ни върху нея крайно относителна и субективна.

Ако Диму Боргир примерно почувстват, че "Бай Спиро Рекърдс" не им угаждат, понеже държат на ъндърграунд звученето, то те веднага ще кажат "не се разбирахме с лейбъла и затова отидохме в "Бай Ню Клиро Бласта Рекърдс", ама пък останалите групи, които искат да си звучат ъндърграунд, ще са си пък много и то безкрайно доволни от компанията на бай Спиро?!!!

Та аре без категоризации, моля ви се!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.07.2009 17:25:00 отговори + 0 0
съобрази следното тогава-
като 1 група каже че е недоволна от лейбъла си - въз основа на своите отношения с него -
това дали ти смяташ по имената на другите банди там лейбъла за "еди какъв си" няма НИКАКВО значение.
така че първия ти коментар по тоя въпрос е неадекватен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 19.07.2009 17:14:57 отговори + 0 0
абе човек какво ти говоря,ти какви ми ги пишеш,мен не ме интересуват отновенията между бандите и лейбълите,а казвам че ми харесват бандите от каталога на лейбъла
а редосеялката,зависи от културата която сееш,почвата,наклона на терена,също какъв предшественик е имало преди това на определената площ,,така е строго индивидуално,важно е каква работа ще ти върши,а не марката,а от коли не се интересувам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.07.2009 14:05:31 отговори + 0 0
а коя е най-добрата редосеялка лично мнение имаш ли?
или най-добрия модел Ферари?
какво става в кухнята м/у 1-на банда и 1 лейбъл само те си знаят и само банда, която си е имала вземане даване със съответен лейбъл може да знае
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


borknagar 19.07.2009 13:04:39 отговори + 0 0
за теб може да е муха-ха-ха,за мен е друго,както казах лично мнение си е и е глупаво да се коментира Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.07.2009 10:02:10 отговори + 0 0
" borknagar - 2009-07-18 18:13:40
какво пък толкова не са доволни от regain,те са най-добрия лейбъл в момента"

Това КАК го измисли? Имаш с банда с която си минал през 10-20 подобни лейбъла, вкл. НБ и Ригейн и заявавш отговорно че Ригейн са най-добри??
Муха-ха.ха!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

- 18.07.2009 22:20:43 отговори + 0 0
Много добро интервю,браво.Дано дойдат пак,голямо мазало ще е ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 18.07.2009 20:01:16 отговори + 0 0
e какъв е проблема,всеки си има вкус,в този лейбъл са едни от най-добрите банди според мен,бих казал и moonfog,ама той много,много не действа,иначе преди бехемот повече ми харесваха(около satanica и thelema 6),но има си фенове за всичко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 18.07.2009 18:13:40 отговори + 0 0
какво пък толкова не са доволни от regain,те са най-добрия лейбъл в момента,но те си знаят,вярно че доста големи станаха вече,еми освен да се надяваме да дойдат пак,че барим ги видя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


isengard 18.07.2009 15:24:49 отговори + 0 0
Мерси много за интервюто. m/ > . < m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БАГФАГФДЖДД 18.07.2009 15:19:07 отговори + 0 0
ИСКАМ ГИ ПАААААААААААК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 18.07.2009 15:13:59 отговори + 0 0
От кога го чакам :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Du Baricus 18.07.2009 14:55:59 отговори + 0 0
Интервюто, както и всичко покрай тая банда е cvlt! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".