Прочетете интервю с IN THIS MOMENT на KATEHIZIS.COM

6 сеп 2010, 20:34 ч. 321 / 5 7
пред./следв.
Интервюто с IN THIS MOMENT за малко да ни се размине на косъм. Покрай купищата спам, които получаваме ежедневно, едва не пропуснахме писмото от ПР-отдела на "Century Media Records", с което ни съобщаваха, че има възможност за интервю с модерните метъли от Лос Анджелис IN THIS MOMENT. Последните са известни преди всичко с впечатляващата си фронтдама Maria Brink, за която естествено става дума в разговора ни с китариста и основател на групата Chris Howorth. Него ще намерите в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM, както винаги - в HTML- и в PDF-формат за по-удобно четене и разпечатване.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


eXasis 9.09.2010 13:54:11 отговори + 0 0
На мен пък ми харесва как пищи, въпрос на вкус е.
Иначе моят фаворит от женската част е Simone Simons. :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 7.09.2010 18:12:11 отговори + 0 0
Таря дали е нещо особено като жена не решават разни типчета в коментарите... За щастие. Прочее, и аз не я харесвам особено, пък и като, хм, оперна певица е доста близо до пълна трагедия(сравнете я с Диана Дамрау, да речем, и ще разберете), но нещата в Nightwish, а и соловите й такива съвсем не са за изхвърляне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

;) 7.09.2010 17:08:56 отговори + 0 0
Оф да,точно пък Таря-оперната певица.Нищо общо с метъл музиката няма тая.И нищо особено не е като жена.Като си говорим за красиви жени..Кристина Скабия от Лакуна Коил е жената.И красива и глас има.Също така вокалистката на THE AGONIST-ALISSA.Страшна мадама и се дере яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 7.09.2010 11:05:50 отговори + 0 0
Групата не е лоша, но вокалистката е трагично слаба (бих я сравнил с Кендис Найт - любимата на Ричи Блекмор). А това, че някои я приемат за секс символ, е много спорно. За мен Таря е много по-хубава от това пискливо момиче.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2010 10:08:00 отговори + 0 0
Доста ги слушах от известно време насам и ме хваща яд, че вокалистката (която иначе е готина мацка)доста дърпа групата. Много бездарно пеене, гадно скриймо... Личи си, че са я взели само заради визията, да привлича хората на сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.09.2010 00:09:31 отговори + 0 0
тебе ли да питат с кого да правят?
умен човек!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

слаб човек 6.09.2010 22:35:48 отговори + 0 0
намерихте с кой да правите интервю Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".