Прочетете интервю с U.D.O. преди концерта им във Велико Търново

23 авг 2012, 13:58 ч. 375 / 6 8
пред./следв.
Преди няколко дни "Metal Katehizis" успя да направи блицкриг, пардон - блиц интервю с немската банда U.D.O., която на 25 август (тази събота) ще направи своя четвърти концерт в България. Той ще е първи в старопрестолния ни град Велико Търново и първи за групата на мото-събор. Ето какво измъкнахме от Udo Dirkschneider и компания чрез кръстосания разпит, на който ги подложихме ;)


   Здравейте! Нека започнем с няколко въпроса за предстоящото ви DVD “Live in Sofia”. Можете ли да ни разкриете повече подробности за него? Какво ще съдържа то, освен концерта ви в София от миналата есен?
   Ще включва и някои забавни и интересни кадри от бекстейджа на шоуто в България, мейкинг на последните ни официални видеоклипове и, мисля, два от тях.

   Специално за този концерт изпълнихте по-дълъг сетлист. Всички песни от него ли ще влязат в изданието?
   Да. Доста хора се потрудиха за този запис, осъществен в само един ден, и те заслужават да не пропуснем нито едно парче.

   На обложката виждаме Св. София като Метъл кралица. Как ви хрумна тази идея?
   Идеята дойде от наш добър приятел, който е и човекът, направил последните ни две обложки. Харесахме идеята още от самото начало и тя е и форма на благодарност към София, където се забавлявахме толкова добре с нашите фенове. Всичко беше много специално. Благодарим ви отново, София!

   Ще има ли и CD и блурей версии на концерта?
   Изданието ще бъде в два варианта – DVD плюс две CD-та и блурей с 2 CD-та.

   На 25 август ще свирите на най-големия мото-събор в България. Някога преди имали ли сте концерти на мото-събори?
   Доколкото си спомняме – не, но наистина очакваме с нетърпение това шоу. Хората, които обичат метъл музиката, винаги са страхотна публика и стават наши приятели, независимо дали са доктори, полицаи, банкери или колоездачи. Когато всички те се превърнат в един по време на концерт е като на голямо спортно събитие.

   На събора се очакват около 5000 рокери и много метъл фенове. Какво ще могат да видят те от вас? Ще има ли някакви изненади?
   Могат да очакват страхотно метъл шоу и със сигурност ще се раздадем максимално, за да ви сритаме задниците, приятели (усмивка).

   Какъв ще е сетлистът ви? Същият като от турнето „Rev-Raptor” или друг?
   Малко по-различен.

   През април тази година Udo Dirkschneider посрещна 60-ия си рожден ден. Как го отпразнувахте и какво му подарихте останалите от групата?
   Групата се появи с истински танк, което беше много вълнуващо. Да караме голям (руски) танк беше изключително преживяване. Следващия път искаме да е голям боен кораб (смях).

   Тази година пуснахте и двойния албум „Celebrator” с редки и неиздавани песни на U.D.O. Мислите ли да изпълнявате някои от тези парчета по концерти?
   Може би. Имаме толкова много добри песни, които хората искат да чуят. Не е възможно да угодим на всички...

   По-рано тази година се появиха новини, че Udo Dirkschneider ще участва в руски филм. Можете ли да ни разкажете повече за това?
   Съжалявам, но към настоящия момент няма как!

   Какви са плановете на групата до края на 2012-а?
   Да работим върху нов албум.

   Кога феновете могат да го очакват?
   През пролетта на 2013 г.

   Накрая, ще кажете ли няколко думи за читателите на нашия сайт? Много от тях ще бъдат на концерта ви във Велико Търново.
   Желаем ви всичко най-добро и бъдете „хеви”! Ще се видим във Велико Търново!

Balkan Moto Rock Fest
U.D.O.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.08.2012 02:38:24 отговори + 0 0
aston villa познах те!!!
утре ще се видим!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

*udoto 24.08.2012 00:14:09 отговори + 0 0
Отдавна не бях чел толкова изчерпателно интервю. И усмивки има, и смях... бе, веселба голяма. И едно такова кратко, съдържателно, отговори с по 1-2 изречения, изпълнени с нужната информация. Благодаря ви! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.08.2012 21:49:28 отговори + 0 0
Един хубав момент за един хубав град !!! Велико Търново очаквай ни!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.08.2012 17:48:44 отговори + 0 0
Не слушам Удо солово ( за мен това си е солов проект), но все пак съм върл фен на Accept и ще съм там! Прекарах си уникално на миналия фест с Joe Lynn Turner, сега ще е същото! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aston villa 23.08.2012 16:52:31 отговори + 0 0
Дано като сте там да пазите хълма от хвърляне на боклуци. Иначе добре дошли във Велико Търново и да си изкарате супер. И аз ще отида на концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 23.08.2012 14:41:21 отговори + 0 0
Хайдее, не остана! Утре тръгваме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.08.2012 14:07:41 отговори + 0 0
...и Ганьо за цвят, което усърдно се крие навсякъде, ха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.08.2012 14:02:23 отговори + 0 0
там сме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".