Прочетете интервю с Wayne Hussey (екс-THE MISSION, THE SISTERS OF MERCY)

20 юни 2010, 14:12 ч. 253 / 6 0
пред./следв.
Покрай големите и още по-големи концерти в България някак неусетно се увеличава броят и на малките елитарни събития, чиято аудитория е обичайно да се казва, че се състои от ценители. Едно подобно шоу ще изнесе китаристът Wayne Hussey (екс-THE MISSION, THE SISTERS OF MERCY), който идва в София на 10 юли по покана на "DerCircle". Това бе и поводът да се свържем с Wayne за интервю, което да разкрие повече подробности около настоящата си дейност и "бъдещи творчески планове" или по точно:
   Какво е общото между култовия дебют "First and Last and Always" на британските готик рок легенди The Sisters of Mercy, не по-малко култовата английска група Dead or Alive, превзела класациите с хита "You Spin Me Round (Like a Record)" в средата на 80-те, и доскоро активните (култови) дарк уейв майстори The Mission? Или между пианото, акустичната китара и филма "Широко затворени очи"? А между България и финала на световното първенство по футбол?

   Отговорът на всички тези въпроси - в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".