Прочетете интервю със SLAYER преди гостуването им на "Loud Festival 2012"

28 май 2012, 07:42 ч. 623 / 6 28
пред./следв.
Започна новата седмица, в чийто край ще се случи първото издание на "Loud Festival". Както знаете, събитието ще се проведе на 2-3 юни в парка до Терминал 2, на летище "София", като в неговите рамки ще гледаме 10 метъл банди. Големите хедлайнъри на фестивала са траш титаните SLAYER, а от "Metal Katehizis" имахме щастието да си поговорим с китариста Kerry King. Диалогът на Nespithe с него е достъпен в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM. Приятно четене, а след по-малко от седем дни и - приятно гледане!

   Ще се видим на "Loud Festival 2012"!
Kerry King


Коментари   (28)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


redordead 30.05.2012 11:47:11 отговори + 0 0
еми, на мен 6-те предложения по-долу са ми:

1. Каква изненада са подготвили за концерта?

Всички значт, че слейър са праволинейни на концертите си и без изненади, освен това, ако кажат, каква изненада ще е. Най много да ти отговори - да, има, бъдете там и ще видите, ще сте страхотно доволни.

2. Ще приеме ли поканата на Annihilator?

Честн казано, не следя какво се случва и ква е тая покана, но Кери Кинг едва се нави да излезе с Биг 4, па какво остава с Анихилейтър? Е ако бяха Sum41...може би...Кери е малко дебил в отношението си към др. музканти и поянкога казва неща, които не мисли наистина.

3. Какво им е отношението към останалите групи от вечерта?

Виж по-горното ми изречение, може просто да нахрани някой, без сериозно да го мисли - или от куртоазия, което не е в негов стил, да каже - ми отношението ми е готино? на кой му пука?

4. Носи ли влечуги от колекцията си със себе си?

Не, носи и това е пределно ясно, ако носеше щеше да се знае, че има специални зикавания за клетки итн...освен това, за да носиш такива животни, си има специални митнчиески разпоредби, едва ли му се заниамва с тях, па и да тръгне да ти говория за формулят АЦ510 например в интервю...

5. Какво мисли за страничните проекти на Lombardo и дали барабаниста e отдаден на Slayer, както преди?

Този въпорс е интересен вече

6. Мога да измисля още много, но не ми се плаща.

Ми да се беше цанил да бачкаш в катехизис и да беше измислил още много...не съмнявам, че си специалист и по футбол, по добър от Гуардиола и Спициалния взети заедно...вземеш ли дори лудогорец, ще ги направиш пампиони на Европа...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петър Мишев 30.05.2012 08:53:08 отговори + 0 0
Очакваме LOUD FESTIVAL! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.05.2012 21:49:22 отговори + 0 0
Трудно е, разбира се. Затова има журналисти, от една страна и драскачи от друга.
Един със скобички по-отдолу беше дал на шега 5-6 предложения, които ми се сториха доста интересни. Значи май пък не е чак толкова трудно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 29.05.2012 20:44:43 отговори + 0 0
Nespithe

поздрави, първите стъпки винаги са трудни, не им обръщай внимание, тук винаги има мрънкалници, квото и а се случи, ще си мрънкат. Интервюто си ОК, трудно е да впечатлиш някой, който дава десетки интервюта и да измислиш въпроси, които не са му задавани

Успех
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 29.05.2012 09:55:18 отговори + 0 0
Айде, стига толкова.
Аз от Slayer се разочаровах с излизането на Divine Intervention, но това че Nespithe е по-млад си е в негов плюс.Престанете да обиждате момчето.
Той зададе въпрос и аз му отговорих, но идеята ми никога не е била да накърнявам нечие достойнство.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.05.2012 08:41:12 отговори + 0 0
Самият факт, че авторът влиза в разговор с нас, показва единствено, колко е неуверен в това, което прави. Отзивите от читателите също са красноречиви. А да, също така показва, че е все още млада и незряла личност и чисто по детски се вързва, засяга и обяснява като пу... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.05.2012 00:58:22 отговори + 0 0
Nespithe ,Ако те барнем на китара батце обърквам те! А на чичо ти Кери и на малкото му пръстче не пасваш..Жалък си ;
)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 28.05.2012 20:05:26 отговори + 0 0
Интервю като интервю. Евалата на Nespithe, че изобщо ви отговаря на брътвежите. Така преценил да попита, така направил. Колкото хора има тук, толкова различни интервюта биха се получили. Вместо да го храните, по-добре си кажете какво конкретно ви бърка, пък ако е възможно или иска, пичът ще се поправи. Самият факт, че влиза в разговор с вас говори предостатъчно за него. Успех от мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2012 19:08:30 отговори + 0 0
И мен ме издразни интервюто заради въпросите, най-вече начина, по който бяха зададени.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nespithe 28.05.2012 17:11:32 отговори + 0 0
Анонимен, имам голяма уста и ще се обяснявам колкото си искам. Отдавна не е модерно да казваш на някой "аре не ми се..." по форумите, а аргументът ти е доста наивен. Но успехи и на теб!

Tom, донякъде сбърках, че не го попитах за сетлиста. Това е, защото прецених, че едва ли някой очаква изненади от Slayer точно в това отношение, но с подобна преценка се попресилих - факт. А новините не стават насила.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


tom araya 28.05.2012 16:44:39 отговори + 0 0
Даа,това е много интересно,но отдавна не е актуално-ти кажи каква е новината в ТВОЕТО интервю.Аз например исках да разбера повече за сетлиста в София-нито дума по въпроса! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2012 16:41:22 отговори + 0 0
Nespithe, ентусиазмът ти е похвален, но аре не се обяснявай повече! Излагаш се, още повече, че явно си запознат със Слейър от 10 годинки само, т.е. 2002. А след като си чул за Слейър през 2002, мога да си представя и от колко години си китарист и т.н. Първо интервю, не се получило, но пък си имал честта да разговаряш с Кери...fair enough! Желая ти успехи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 28.05.2012 16:38:53 отговори + 0 0
Интервюто си е добре. Не съм запознат с Кинг и групата, но съм чувал, че е бая директен тип, и мисля, че ако той се беше почувствал засегнат, щеше да си го каже директно.

Единствената ми забележка е към забиването в приказки за китарен звук. Готов съм да се обзаложа, че повече от половината хора, прочели интервюто, изобщо си нямат идея какво се има предвид под "гейн" в случая, примерно. Но това е твърде бял кахър.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 28.05.2012 16:38:45 отговори + 0 0
Ей, добре си е интервюто, какво толкова.. да не говорим че сигурно повечето от вас, които реват никога не са взимали интервю, изобщо не е толкова лесно да се измислят въпроси, които и за музиканта да са ок, и всички читатели да бъдат доволни (особено ако те са български мрънкачи).. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nespithe 28.05.2012 16:26:29 отговори + 0 0
Най-интересното, което се случва около групата ти, Том Арая, е предстоящият й нов албум, четвърти концерт в България и възстановяването на един от дългогодишните й китаристи, който можеше да загуби ръката си от ухапване на паяк. Всичко това го има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


tom araya 28.05.2012 16:19:54 отговори + 0 0
По-слабо интервю отдавна не бях чел,какво интересно разбрахме?!?-абсолютно нищо.Добре че Кери поне научи как да си оправи звука в студиото хаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nespithe 28.05.2012 16:13:52 отговори + 0 0
}:-( някои предложения са доста добри, но тези въпроси не се вписват в моята представа за Кери Кинг и Слеър, а няма как да говоря от страна на нечия друга. Не казвам, че моята е по-добра от твоята или някакви такива дивотии.

Забележката ти също е уместна, само искам да уточня, че изобщо не става дума за его, самочувствие или желание за доказване. Някога свирех много и това остави определена следа в мен, и тя много обича да се обажда, когато насреща ми застане идол.


Също така мразя формалностите в отношенията, считам метъл музиката като съюзяваща, като братство, и отношението ми към Кери, което определяте като "фамилиарно", не е продиктувано от самочувствието ми, а от това, че отдавна следя негови интервюта и публични изяви, и че съм любопитен - за неща, които не вълнуват всеки, но ми се струват достатъчно интересни. Когато някой свири от 31 години, а ти го слушаш от 10-ина, можеш да му говориш на малко име, защото е част от живота ти в някаква степен.

Аз съм много доволен от разговора, а от коментарите, които получих, си взех поука. Надявам се следващите разговори да се получат по-добре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2012 15:45:38 отговори + 0 0
метлите нги бърка...кръв,козина и наливна бира... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тодор 28.05.2012 15:34:47 отговори + 0 0
Slayer не са ли демоде вече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 28.05.2012 15:32:39 отговори + 0 0
Ето ти няколко идеи:
1. Каква изненада са подготвили за концерта?
2. Ще приеме ли поканата на Annihilator?
3. Какво им е отношението към останалите групи от вечерта?
4. Носи ли влечуги от колекцията си със себе си?
5. Какво мисли за страничните проекти на Lombardo и дали барабаниста e отдаден на Slayer, както преди?
6. Мога да измисля още много, но не ми се плаща.

Един съвет: Не разказвай на звездата и аудиторията за себе си, а я накарай тя (звездата) да говори.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nespithe 28.05.2012 14:18:57 отговори + 0 0
Дайте малко полезна критика какво е трябвало да го попитам, за да сте доволни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 28.05.2012 11:43:43 отговори + 0 0
Мразя интервюта в които вместо да с интерес да чета отговорите, се дразня на въпросите и начина по който са зададени. Доста слабичко! Фамилиарничене и помпозност на едно място не са добра комбинация. Това интервю ми напомня адски нелепия и неприятен стил на едновремешното списание Хаос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2012 11:25:38 отговори + 0 0
на ларса да му ядете ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2012 11:21:41 отговори + 0 0
Вие пък сте едни величия на барабаните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2012 11:12:39 отговори + 0 0
Абе колкото да си вади хляба, да си храни децата, свири Ларса бе. Не го мисли... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 28.05.2012 11:07:43 отговори + 0 0
Хубаво интервю. Говорили сте си като с равни, което само показва колко голям е Кери, а и на Nespithe не му липсва самочувствие. Ако взимаш интервю с Ларс, кажи му, че не може да свири на барабани Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2012 11:02:11 отговори + 0 0
Не ми хареса интервюто. Стандартни, изтъркани въпроси, чийто отговори отдавна знаем, прекомерна "компетентност" и самочувствие у интервюиращия...Посна работа. А и Кери Кинг не е най-разговорливият от Слейър.
А за огромния фестивал, ами те Слейър свирят пред 4-5 000 (колкото очаквам да има) и на самостоятелни концерти.
Все тая! Мешуга и Слейър! Не се оплаквам, хаха!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2012 09:29:05 отговори + 0 0
Metal Katehizis: Kerry, ще свирите за четвърти път в България! Отново се завръщате като хедлайнери на огромен метъл фестивал - става дума за "Loud Festival", разбира се!

"Огромен" хахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".