Прочетете интервюта с DEFTONES и PYROMANIA преди "Spirit of Burgas"

7 авг 2011, 13:42 ч. 377 / 4 5
пред./следв.
Интервюто ни с PYROMANIA бе планирано да се случи преди реюниън концерта на групата през април, но подготовката на групата за това събитие го отложи във времето, след което ние се позабавихме с публикуването му, но то най-сетне вижда бял свят. Заедно с разговора ни с Chino Moreno от DEFTONES, проведен по телефона в края на юли. Какво е общото между тези две групи? - Че те ще участват за първи път на фестивала "Spirit of Burgas", който започва след броени дни - на 12 август. В секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM са вече достъпни "разпитите" на Нуфри и на Chino, с които може да се запознаете и във вид на уебстраници, и като PDF-файлове, удобни за даунлоуд и/или разпечатване. Приятно четене!
DEFTONES


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Predator 9.08.2011 17:41:10 отговори + 0 0
Чино е много гоУеМ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.08.2011 01:36:10 отговори + 0 0
тия ако не се палят на сцената няма да ги гледам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jurisprudent 7.08.2011 22:03:46 отговори + 0 0
Обратно, откъде-накъде 6 пъти "надолу"? Ааааа, ще се караме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 7.08.2011 20:14:02 отговори + 0 0
Четири пъти "thumbsup"? Евала, само така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jurisprudent 7.08.2011 14:09:02 отговори + 0 0
Емотикона :clapping: и за двете интересни интервюта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".