Прочетете интервюта със SWANS и EINSTUERZENDE NEUBAUTEN

25 сеп 2010, 19:01 ч. 200 / 7 5
пред./следв.
Преди през утрешния ден да ви зарадваме с интервю с една от най-обичаните у нас немски метъл банди предлагаме на вашето внимание две групи, стоящи по-встрани от мейнстрийма или поне представите ни за него в България. А именно - събраните около Michael Gira пост-пънк/прото-индъстриъл икони SWANS и немските авангардни експериментатори EINSTUERZENDE NEUBAUTEN. За повечето от вас тези имена сигурно са непознати, но разговорите ни с тях са подходящи и за почитателите им, и за бъдещи такива. Ще ги намерите в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM.

EINSTUERZENDE NEUBAUTEN
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.11.2010 15:34:02 отговори + 0 0
ЕВАЛА за интервютата, момчета! И двете групи са феноменални, а Swans на живо ако видя ще се размажа, чакам ги от много време... Любимата ми група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 27.09.2010 20:57:53 отговори + 0 0
ще се радвам ако се намери някой да покани swans-признавам,не съм запознат с творчеството им,но тези дни си изтеглих случайно "My Father Will Guide Me Up a Rope to the Sky" и докато го слушах се питах колко ли удивителни творци има,които никога няма да чуя... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 26.09.2010 16:25:24 отговори + 0 0
Браво за интервютата!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 26.09.2010 13:50:47 отговори + 0 0
Много интересно ми беше да прочета всичко. А нали знаете, че на Roadburn догодина Swans ще са сред хедлайнърите?
http://www.rawknroll.net/news/4956/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 26.09.2010 11:24:24 отговори + 0 0
Аплодисменти за Envy! Интервютата са прекрасни, пък и абсолютен прецедент за България - никой наш журналист досега не е интервюирал тези хора. Хайде - четете и се учете на добро писане и добра музика :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".