Прочетете историческото интервю с W.A.S.P., взето преди концерта в София

21 ное 2009, 17:21 ч. 393 / 6 11
пред./следв.
Откъде да започнем?...
   Може би от там, че в процес на дообработка са пет други интервюта, взети преди това с W.A.S.P. на 17 ноември в София. Може би от там, че при сегашното си гостуване у нас Blackie Lawless даде всичко на всичко две интервюта - за "Фрактура" и за "Metal Katehizis". Може би от там, че тур-мениджърът на W.A.S.P. е надниквал няколко пъти в стаята, в която Адриан "Maldoror" Лазаровски провеждаше над 30-минутния разпит на Blackie, но всеки път е бил отпращан от близо двуметровия фронтмен със знак да запази мълчание.
   А може би трябваше да започнем от там, че веднага след разпродаденото и изключително успешно шоу на W.A.S.P. в София (репортаж, снимки), организирано от "Loud Concerts", във форума ни и в коментарите към новините на KATEHIZIS.COM много фенове изразяваха нетърпението си да прочетат разговора ни с мистър Lawless...
   Или, може би, трябваше да започнем с едно писмо, което получихме по-рано днес:

   Здравейте! То е ясно, че концерта си беше върхът!
   Но за мен беше сбъдната мечта! Имах невероятния шанс да се срещна с момчетата, да се снимам и разговарям с тях! Блеки сякаш беше друг - мил и сговорчив! Разказах му за моя приятелка, която почина и която ми 'завеща' мисията да му благодаря за музиката и всички незабравими моменти от нейно име! Изпълних желанието й! Може би сега ме гледа и се усмихва доволно! Тя знаеше, че си отива...


   И, за да завършим, след толкова много възможни начала - да, най-сетне (каквото и да значи това само три дни след концерта) интервюто е качено на сайта ни! И то е историческо поради всички гореизброени причини, както и поради още няколко по-маловажни.
   Досещате се, но и ние сме длъжни да уточним, че може да го намерите в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM, а също така - и да го свалите като PDF-файл, който да ви е винаги на разположение.

On your knees!


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.11.2009 12:50:28 отговори + 0 0
Супер интересно интервю!Не съм фен на васп,много са ми американски и от албумите им само Хедлес ЧИЛДРЕН харесвам,ама Блеки наистина е много умен човек!Респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2009 17:53:14 отговори + 0 0
Добре започна интервюто, но определено към края имах много забелжки.
Това, че е пропътувал 2 милиарда километра е просто невъзможно.
Приказките са Обама са си малко смешни, без да имам никакво добро или лошо отношение към него - като политика или личност.
И има няколко противоречия в интервюто с твърдението, че албумите отразяват моментно състояние.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mean man 22.11.2009 19:09:08 отговори + 0 0
blackie rules! best WASP interview i read! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 22.11.2009 17:40:39 отговори + 0 0
Много силно интервю ! Браво ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dagon 22.11.2009 16:44:36 отговори + 0 0
Невероятно силно интервю!!!!!!!!!! Поздрави за Адриан и за целия екип на Metal Katehizis )))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


явор савов 22.11.2009 00:51:46 отговори + 0 0
Прекрасно! Невероятен творец! Невроятен ум! Думите ме заредиха с позитивна енергия и надежда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 21.11.2009 23:20:07 отговори + 0 0
За пореден път се убждавам в интелигентността на Блеки. Благодаря за интервюто! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 21.11.2009 23:11:07 отговори + 0 0
Интервюто радва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 21.11.2009 20:56:59 отговори + 0 0
ЙЕЕЕ! Сега го започвам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 21.11.2009 17:43:00 отговори + 0 0
Подзравления Maldoror,много силно интервю!
В музикален план и в текстово отношение много подробно се разказва за нещата коиот вълнуват дай хард феновете.
Чичо Блеки показва истинския си облик и особено наблега на социално политическато си послание и защитава изконните принципи на свобода и стремеж към прогрес,но не за сметка на нацията и ограничаване на правата и възможностите на хората.
Много ме изкефи,когато нарече Обама комунист,който иска да наложи социализъм в САЩ...и обоснова мноог ясно за кво иде реч
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wasp 21.11.2009 17:38:12 отговори + 0 0
велико! страшно! нямам думи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".