Прочетете откъс от автобиографията на Bruce Dickinson

22 сеп 2017, 18:14 ч. 1604 / 2 18
пред./следв.

   Легендарният вокалист на британските хеви метъл икони IRON MAIDEN Bruce Dickinson, известен с многото си таланти и интереси, ще публикува първата си автобиография на 19 октомври. Книгата ще носи заглавието "What Does This Button Do?" и ще представи живота и кариерата на певеца, който е и: лицензиран пилот от гражданската авиация, майстор фехтовач, филмов сценарист, лектор, писател, радио и тв-водещ, актьор, бизнесмен и със сигурност практикуващ и в други области.

   По-долу може да видите трейлър на изданието. Следвайки тази връзка може да прочетете и кратък откъс от книгата.

 

 

още за:

Bruce Dickinson


Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


4LENIN 24.09.2017 22:29:28 отговори + 4 3
Джудас #1 Мейдън # 2 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 24.09.2017 19:04:50 отговори + 0 2
Тази книжка ще бъде ли издадена на български език Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Запознат 24.09.2017 20:43:36 + 3 1
Да. Ако успеят да измислят как да променят доста куцото заглавие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 23.09.2017 12:28:37 отговори + 5 14
Дребен,но вреден.Още някой и друг долар... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 23.09.2017 13:42:27 + 9 5
Ти интелектуалното ниво на Брус не можеш дори да го осмислиш
Разликата е светлинни години !

Up the Irons !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 23.09.2017 16:24:49 + 6 11
То от толкова странични дейности затова и нямат читав албум от над 30 г.По добре да правиш едно нещо,ама като хората,отколкото 10 половинчати. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 23.09.2017 16:40:00 + 5 8
Мейдън нямат слаб албум ! Албумите от 2000г. насам са много добри и могат да се мерят със творчеството им от 80-те

Странични дейности Това че Брус е ''ренесансов тип'' и съчетава толкова много дейности в ежедневието си и със невероятна соло кариера и си пише автобиография сам , показва само колко невероятен човек,вокалист,текстописец , абе изобщо най-великия

Незабравай че Джудас придобиват голяма слава в САЩ чак през '82 със Screaming for Vengeance , a първият им албум който има прилични продажби и хитове е British Steel '80 ! А ранните им албуми от 74-78 не стават - само някои песни като И Мейдън пробиват през '82 от 3-тия си албум, а Джудас от 6-тия си. Но ако Брус беше от началото за албумите със Ди'Ано , не се и съмнявам че щяха да пробият навсякъде още с първият си албум

Както съм казвал, само Мейдън могат да си позволят да сяирят нови парчета , дори без класиките , защото са качествени песни, и пак без проблем си пълня стадионите

Само сравни Brave New World със всички реюниън албуми на Джудас и ще си отговориш на въпроса защо Мейдън са дори по-велики сега отколкото през 80-те

Просто разбери че Джудас никога няма да са на нивото на Мейдън !

Up the Irons !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.09.2017 21:36:10 + 6 5
Може да се поспори повече за Свещеникът и Девицата. Все едно да сравняваме круши с ябълки

Колкото до Брус, албумите на Самсън с негово участие са невероятни, дори бих казал, че много от нещата са на мейдънско ниво. Жалко, че тази група е някак си забравена.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.09.2017 21:41:37 + 4 4
"Head On" на Самсън е един от най-добрите метъл албуми, които съм слушал. От 1980 е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 24.09.2017 11:39:20 + 7 6
Брус не е никакъв ренесансов тип,а един изхвърляч.То и нашия Жорж Г. ги върши същите дейности като него,че и доста повече, само самолет не кара.Друг е въпроса на какво ниво ги вършат.Твърдя,че е на много ниско.
Всеки известен може да напише сценарии,да стане радио и тв водещ,лектор(хаха),"писател","актьор",да се прави на бизнесмен и какъвто му хрумне.Признавам му единствено,че е пилот.Фехтовката е просто хоби.
За Прийст е излишно да коментирам,щото толко много глупости си нахвърлял.че не знам откъде да започна.Но все пак.
Да кажеш,че ранните им албуми не стават си е абсолютна глупост!Или явно не си ги слушал.Всички до един са класики!

Да сравня Brave New World с реюниън албум на Джудас.Ми сравнявам.С Angel of...2005.Едното е някаква прогресив боза с едно свестно парче,абсолютна скука,другото е почти шедьовър с разнообразни парчета от класически хеви метъл запазена марка на Джудас,страхотна балада,парчета с по-модерно звучене,епично,въобще има всичко в него.Класи над еднообразната мейдънска бозица.
Сега,по въпроса с Ди'Ано си в голяма заблуда.Ако Брус пял в първите 2 албума...ми добре че не е пял,защото щеше да ги развали.Това са най-хубавите албуми на Мейдън.Ди'Ано беше класи над Брус като вокалист,но дрогата му е.. майката.Тези 2 албума с него обаче ще останат като вечни и недостижими класики в дискографията им.
Освен това критерия ти е тотално погрешен относно "пробива" на дадена група и качеството на музиката.Това са две различни неща.
Можеш да издадеш супер албум,но да нямаш никакъв комерсиален успех,или обратно,да се нагодиш към масовия вкус,и да изкараш нещо модерно,но посредствено,и да имаш успех.За теб критерия явно е Америка.
Например ДиСи пробиха истински там едва след смъртта на Бон,но пък всички албуми с него бяха страхотни,но без особен успех в Щатско.
Taka че това,че албумите на Джудас от 70те не са с голям комерсиален успех и не са оценени по достойнство за времето си,за мен не означава че са слаби.Фактът,че са повлияли на почти всички хеви и траш групи от началото на 80те е достатъчно показателен за нивото им.Можеш да погледнеш трибют албумите за Джудас,и да видиш колко парчета от 70те се свирят.
Ako погледнеш трибют албумите за Мейдън,ще видиш пък,че почти всички парчета са от албумите им от 80те.След този период просто не си заслужава да ги слуша човек,някое и друго сносно парче в албум,другото е старата претоплена манджа.
Може да се каже,че Мейдън са станали трибют група на себе си,но от много ниско качество.Лоша имитация на славна някога група.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 24.09.2017 14:15:05 + 3 6
Не мисля че всичките неща които съчетава Брус са лесни , особено това да си пилот което не е никак лесно ! А за фехтовката , само да ти кажа че той през 80-те достига 6-то място на световното по фехтовка и го прави докато е на турне със Мейдън , дори пише и книги по това време , мисля че беше '86 !!! Не знам някой от Джудас да прави и една малка част от това което прави Брус
Каквото и да си говориш за Брус хората ще продължават да го наричат ''ренесансов тип'' ! -> и съвсем заслужено !

За ранните албум на Джудас вече ти казах че съм ги слушал и не ми допадат особено. Има няколко хубави песни , но като цялостни албуми не стават !

За мен най-добрата и качествена музика ще си остане през 80-те , кога всички групи издават своите хитове ! Просто тогава хората вече разбират напълно жанра хеви метъл за което безспорно допринасят много Джудас Но музиката от 80-те е по-добра от тази през 70-те.

Всичките хитови песни и на двете групи са създадени тогава и са са се превърнали в класики които няма как да се надминат.

А ти казваш че албумите на Мейдън след 80-те не струват и това още веднъж доказва че не разбираш от музика !

И двете групи имат не толкова добри песни , и това е нормално не може всеки път да правят хитове. На мен изобщо не ми харесва албумите им без Роб , много са траш метъл настроени и нищо чудно че не пеят от тях песни

Brave New World е един невероятен албум и е сравняван с всички класики на Мейдън от 80-те , а първите 6 песни които свирят и на Rock in Rio 2001 са класики за групата и едни от най-добрите им песни. Не знам какво не харесваш в прогресив звученето което групата предприе след 2000г. , но този албум е страхотен.
Angel на Джудас е един добър албум , но има 3-4 песни пълнежи. На мен лично много ми допада че в всеки албум на Джудас има балади , това се е превърнало в традиция за групата , а баладата Angel ми е една доста любим песен на тях.
Мейдън просто не пишат толкова балади , като последната беше Journeyman която е невероятна песен Те имат доста по бавни песни в албумите си (Blood Brothers...) , по бавни като темпо. Но пък в традиция за Мейдън се е превърнало във всеки един албум да има песен започваща със акустична китара изсвирена от Яник Гърс
Мейдън по скоро правят power-балади като най-добрата от тях е Wasting Love.
А Джудас правят изцяло балади (Beyond the Realms of Death е една невероятна песен) и това на мен много ми харесва.

Ди'Анно никога не е бил по-добър вокалист от Брус , и никога няма да бъде ! Двата албума със него са добри , като някои песни от тях не подхождат на гласа на Брус , което важи и за Пол , все пак всеки вокалист си има различен стил. И Блейз е доста различен като глас , но песните от 2-та албума със него като ги изпълнява Брус ги прави на високо ниво и му пасват на гласа , докато Блейз е добър вокалист , но на живо издиша , сега е по-добре , но в студиото намирам гласа му за много добър и лично на мен албумите със него ми харесват повече от тези с Ди'Ано
Ди'Анно никога няма да има гласовия диапазон на Брус. Същото е и за Джудас , въпреки че Тим Оуенс и Роб имат сходни гласове и може би затова за го избрали за заместник на Роб , но не може да се мери със него А не знаем дали песните от албумите със Тим ще паснат на Роб понеже не са изпълнявани на живо откакто се върна Роб.

Доста фенове на Мейдън харесват много албумите със Ди'Ано , но това може би зависи и от това кога са открили групата. При мен това бе през '82

И двете групи са невероятно талантливи и можещи и продължават да създават качествена музика !

От това което историята казва , всички групи са се стремяли да пробият в Америка. Джудас след частичният си пробив с British Steel и със хитовете Breaking the Law и Living After Midnight , със следващият си албум от '81 който за мен има само 2 добри песни , предприемат по комерсиален стил за да може напълно да пробият в Америка и правят така наречените по комерсиални и ''радио-хитове'' песни и затова албумът е по-слаб Но наистина пробиват през '82 със песента You've Got Another Thing Comin'.
А Мейдън и те пробиват '82 със Номера на Звяра и никога не са правили така наречените ''радио-хитове'' и стават огромна група и със милиони продажби без радио и телевизионна подкрепа -> което заслужава адмирации !

А за ДиСи пробиват през 80-те със първият си албум с Браян ! 80-те е най-доброто време за тази музика Албумите им със Бон ще си останат класики и в тях има много много хитове за групата , но мисля че през 70-те светът още не е знаел какво точно представлява хеви метъла

Всяка група е повлияла тези след нея и обратното. Мейдън също имат огормно влияние към метъла , метъл групите и траш метъла като например Металика !
Все пак Мейдън нямат албуми през 70-те и няма как да има вличние , но ако имаха не се и съмнявам че щеше да е така.

Може би не си слушал албумите на Мейдън след 80-те в което се съмнявам , но има невероятна музика в тях , а аз не бих искал групата да не се развива и да прави еднотипни песни.

Според мен, върхът и апогеят на хеви метъла е 80-те години ! Там са създадени всички хитови песни на групите , включително на Мейдън и Джудас

А и не един път съм казвал че след Мейдън които са ми любими след тях много харесвам и са ми любими Джудас. Аз съм израснал със тази музика и със тези две групи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IRON ONE 22.09.2017 23:17:33 отговори + 6 0
НАЙ-ГОЛЕМИЯ !!! КАТО ГРУПАТА !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 23.09.2017 14:42:44 + 1 1
Велик музикант. Но чак най-велик...Ще прочета с кеф. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.09.2017 20:31:48 отговори + 8 2
Автобиография на Брус Дикинсън и нов албум на живо на Мейдън. Какво повече? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


kalata 22.09.2017 19:17:45 отговори + 10 5
Нямам търпение да я прочета Брус е най-великия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пол Индиано 22.09.2017 18:49:59 отговори + 3 10
И ти ли, Бруце? Шикалкавиш. Изписал бил 7 тетрадки по 80 листа. Ама от едната страна. Това са 280 ръкописни страници. Сигурно ще я наблъскат със снимки, за да изглежда по-дебела книгата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 22.09.2017 21:46:47 + 2 0
150 или 300 страници, колкото и да са, какъв проблем имаш с Брус, личен ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пол Индиано 23.09.2017 13:52:27 + 2 3
Нямам проблем с Брус. И с книгата нямам проблем. Само че като ти кажат 7 тетрадки по 80 листа изписани си представяш едно. А всъщност то е 2 пъти по-малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".