Прочетете репортаж от шоу на MOONSPELL в Букурещ и две нови интервюта

25 май 2008, 13:23 ч. 431 / 9 5
пред./следв.
"По пълнолуние в родината на граф Дракула" - звучи като разказ на Брам Стоукър, но всъщност е пътепис-репортаж от Борис "Violator" Маринов от провелия се на 17 май в Букурещ концерт на португалците MOONSPELL. Публикацията е придружена и с интересен снимков материал, а че перото на Violator не отстъпва по майсторство на това на мистър Стоукър ще се убедите в секция "Статии" на KATEHIZIS.COM. Естествено, материалът е достъпен, както като уебстраница, така и в pdf-формат за ваше удобство.

   Същевременно, в "Интервюта" най-сетне са прибавени стенограмите на двата разпита, които Адриан "Maldoror" Лазаровски проведе с Gus G. от FIREWIND и Thomas Youngblood от KAMELOT в деня на паметния им концерт в България (18 април).

   А ако се питате как поддържаме авторите на "Metal Katehizis" непрестанно в добра форма - настървяваме ги с различни примамки според индивидуалните им вкусове:

Violator точи зъби преди концерта на MOONSPELL в Румъния


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 27.05.2008 23:42:37 отговори + 0 0
еми концерта изтече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2008 18:23:38 отговори + 0 0
щото бях забравил за тоя концерт...а и сам...незнаех че някой ще ходи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2008 16:48:53 отговори + 0 0
що не отиде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2008 09:35:57 отговори + 0 0
ех......как ми се ходеше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 25.05.2008 21:01:57 отговори + 0 0
Ейй, доживяхме за тия интервюта Браво, колеги, поздравления, четох с удоволствие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".