Продажби на Rob Zombie, Bruce Kulick и др. в САЩ

11 фев 2010, 09:22 ч. 211 / 1 3
пред./следв.
Новият албум на Rob Zombie "Hellbilly Deluxe 2" (ревю) продаде 49 000 копия за първата седмица след издаването си в САЩ и се нареди на 8-а позиция в Топ 200 на "Billboard". Това, обаче, е с повече от 50 процента по-малко от резултатите на предишния диск на Zombie "Educated Horses", който през април 2006 г. дебютира със 107 000 продажби и зае 5-о място в чарта.

   Бившият китарист на KISS (сега в GRAND FUNK RAILROAD) Bruce Kulick е със скромните 1700 реализирани бройки от третия си самостоятелен албум "BK3".

   CHARRED WALLS OF THE DAMNED, където участва барабанистът Richard Christy, имат 2200 продадени копия от едноименния си дебют, а новата творба на THROUGH THE EYES OF THE DEAD "Skepsis" е с 1500 продажби.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AryanRocker 13.02.2010 08:59:30 отговори + 0 0
За разлика от другите буклуци в този стил като мерилиън менсън и другите индъстриъл тъпаци, роб зомби пъке цяла институция в този стил музика ии най вече в музиките за стриптийз барове.

Само с Уайт Зомби е продал повече от колкото всички съвременни индъстриъл музиканти начело с Стетик екс!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mogul 11.02.2010 19:52:37 отговори + 0 0
Брус Кулик е един брилянтен китарист и албума му никак не е лош..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2010 17:50:32 отговори + 0 0
Еми албумът на Зомбито, за разлика от филмите му, е отврат! И това при условие, че съм му фенче. Не мога да разбера такива "капацитети" като Насо Русков с какви очи (уши) твърдят, че е страхотен....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".