Проектът DIGITAL SHADOWS участва с ремикс в албум на HELALYN FLOWERS

24 апр 2018, 08:50 ч. 427 / 5 1
пред./следв.

   Първият официален ремикс, записан от българския музикален проект DIGITAL SHADOWS, ще бъде част от новия албум на италианската индъстриъл група HELALYN FLOWERS.

   Дискът със заглавие "Nyctophilia" се очаква да излезе на 22 юни. От лагера на DIGITAL SHADOWS обещават "нови неща" през 2018 г., като плановете им включват и дългосвирещ дебютен албум.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kovenant 24.04.2018 20:25:57 отговори + 1 1
Бихте ли дешифрирали новината, ей тъй все едно трябва да го обясните на лабрадор?!? Кой на какво записва и как някой друг го включва в неговия си албум... Сигурно е интересно , ама не вдянах нищо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".