Проектът на Schmier и музиканти от ACCEPT ще се казва PANZER

11 сеп 2014, 11:55 ч. 462 / 6 4
пред./следв.

   Преди време ви съобщихме, че фронтменът на DESTRUCTION Schmier работи по нов страничен проект с музиканти от ACCEPT. Днес станаха ясни повече подробности за начинанието. Компания на траш-гиганта ще правят китаристът Herman Frank (ACCEPT, VICTORY) и барабанистът Stefan Schwarzmann (ACCEPT, екс-RUNNING WILD). Групата ще носи ударното име PANZER и вече има сключен договор с "Nuclear Blast Records". Какво можем да очакваме от триото ще разберете от първия трейлър на предстоящия дебют "Send Them All To Hell", който ще излезе на 28 ноември:



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Хей 12.09.2014 17:19:54 отговори + 1 0
Сеа: Проект-Ът е на Херман Франк и Щефан Шварцман, после се включва рекламното лице на НБ Шмиър - сверете си часовника, като искате да сте най-г0000лемите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 12.09.2014 11:38:26 отговори + 1 0
Звучи наистина доста добре. Чудесна комбинация от двете групи. Като прослушах метъл на 13 /това беше преди 100 години/, любимата ми група беше Accept. Russian Roulette разбира се. След това втвърдих стила и първа група ми стана Destruction. И до сега мога да кажа, че са ми любими. Признавам, олд-скуул съм. Но това горе, настина звучи изчистено, мелодично и музикантски. Все едно са издали 3-4 албума до сега. Поздравления за проекта на момчетата. Ще се слуша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 11.09.2014 17:27:20 отговори + 1 0
Това задължително ще се чуе! Всичко свързано с Accept ще се чуе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 11.09.2014 14:19:29 отговори + 3 0
Това звучи доста добре ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".