Проектът SUNSTORM на Joe Lynn Turner издава четвърти албум

24 фев 2016, 17:16 ч. 1250 / 5 9
пред./следв.

   SUNSTORM - AOR проектът на вокалиста Joe Lynn Turner (RAINBOW, DEEP PURPLE, Yngwie Malmsteen, BRAZEN ABBOT) ще издаде четвъртия си албум "Edge Of Tomorrow" на 13 май чрез "Frontiers Records". Творбата е създадена с помощта на продуцента и композитор Alessandro Del Vecchio, китариста Simone Mularoni, както и композиторите Soren Kronqvist и Daniel Palmqvist. В записите участват и Nik Mazzucconi - бас и Francesco Jovino - ударни. Ето списъка с песни и обложката на бъдещия диск:

01. Don't Walk Away From A Goodbye
02. Edge Of Tomorrow
03. Nothing Left To Say
04. Heart Of The Storm
05. The Sound Of Goodbye
06. The Darkness Of This Dawn
07. You Hold Me Down
08. Angel Eyes
09. Everything You've Got
10. Tangled In Blue
11. Burning Fire



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Deep 24.02.2016 22:56:41 отговори + 2 2
А нещо по темата ще напишете ли? Sunstorm е един прекрасен проект. Очаквам албума с нетърпение. Колкото повече проекти, толкова по-добре за феновете. Според мен всичките албуми на Ричи от 1997 г. насам (почти 20 години) не струват музикално колкото един на тази група. Какво е подготвил, предстои да видим. Капаните пред бъдещата му изява са доста. Дано преодолее повечето от тях. Основният, според мен, е че на хората отдавна тези песни са им до болка втръснали от най-различни кавър и полу-кавър банди. Основният въпрос е по какво и до колко ще се отлични неговата такава от останалите досега... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 25.02.2016 17:13:18 + 4 0
Въпреки че не е съвсем по темата все пак ще ти кажа, че за Блекмор е достатъчно просто да изсвири рифовете и солата, които е написал и многобройните му фенове буквално ще се подмокрят от кеф. Не е нужно да се свравнява с кавърите защото е оригинала. И кавърите могат и да втръснат, но феновете му, които не са го виждали да свири рок и десетилетия трудно ще се насият. И това ти го казва човек, който определено не е фен на нищо, което той е произвел. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deep 25.02.2016 21:55:48 + 0 3
Щеше да си прав, че не са кавър група, ако бяха издали поне един албум с новата формация. Засега си остават кавър група без участието поне на още един оригинален член на Рейнбол. Иначе за многобройността на феновете му, които биха искали да го видят наживо, дано да си прав. Мен ме отврати при неговото гостуване в София с неговата нова музика, безличното женско пеене и падането му на колене пред Кендис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вик 25.02.2016 22:59:23 + 1 0
И как го преместна, че трябва да има още един оригинален член, за да не са кавър група? Да не говорим, че оригинален член означава такъв, който е участвал при създаването на групата.
И по твоята "логика", когато Мъстейн изгони трима от Мегадет и вземе нови, докато не издадат албум са кавър група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

knight 26.02.2016 10:30:57 + 2 0
Deep, пише се РейнбоУ- не РейнбоЛ. Ричи най- добре знае какво прави и как да го направи. И го е правил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 24.02.2016 18:06:14 отговори + 3 0
Фактът, че прави толкова проекти, ясно показва, че никой от тях всъщност не е особено успешен Как няма да го е яд, че не го е взел Ричиту... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormbringer 24.02.2016 18:38:52 + 4 0
Има разлика от правене на проект,и участие в проект. Turner не е бил в успешен проект от много време,но все пак е оставил нещо в историята на музиката. Не мога да разбера защо пишели се за някой от старата генерация и се почва досадно хейтване.
А ми като не те кефят не чети статии за тях. Колкото до Ричиту,ами всеки който знае поне малко за него,му е ясно че той трябва да е звездата,а не някой друг.Ще кажете Дио (да но неговата звезда изгря от там) ,ако ме разбирате.Успех на Ромеро.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 24.02.2016 19:01:58 + 1 0
Просто Търнър в последно време доста се поизложи. То не беше мазнене на Путин, то не беше нямаш право да издаваш DVD ама всъщност съм подписал, че имаш, то не беше Blackmore е длъжен да ме извика. За това говоря. Иначе разбира се, че Блекмор не е длъжен да го извика и може да си прави каквито иска състави и хората ще изкупят билетите заради него. А заради Джо се вижда колко билети се купуват - достатъчно за да се издържа, но не достатъчно, че да не му избиват комплексите. Затова и участва навсякъде има нужда от кинти и от нови успехи. Но той е от хората, които ако не попаднат на някой, който да им създаде успеха както го е направил Ричиту, просто няма какво да покаже самостоятелно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormbringer 24.02.2016 19:16:25 + 0 0
Да прав си, погрешно съм те разбрал.Не е единствения който участва къде ли не,но другите поне не се излагат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".