Програма на клуб "JOY Station" през февруари

3 фев 2017, 10:55 ч. 795 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Новият сезон в спортно-развлекателен комплекс "JOY Station" ще стартира силно, с една от най-именитите и разпознаваеми рок групи у нас - "СИГНАЛ". На 10 февруари тези страхотни музиканти ще покажат на какво са способни и защо са толкова големи. Очаквайте много хитове, яко пеене и незабравима енергия.

На 17.02 продължаваме с "твърдото" звучене и румънската трибют група "ТHE R.O.C.K", които ще "забият" хитовете на AC/DC с цялата си енергия и талант. Обещаваме Ви автентичен трибют концерт и незабравима вечер с музиката на АC/DC.

Следващата седмица преминаваме към по-алтернативен рок с музиката на RED HOT CHILI PEPPERS и симпатичните музиканти от "Red Hot Chili Peppers Real Tribute", които ще дойдат от Сърбия специално за лайфа на 24 февруари. Очакват ви незабравими парчета като "Under the Bridge", "Californication", "Otherside", "Can't Stop" и други.

Не пропускайте възможността да чуете любимите си парчета на живо!

Билети за концертите в JOY Station може да намерите в мрежата на Eventim, на касите в магазини Фантастико и на място в клуба.

Очакваме Ви!

 

още за:

Joy Station


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


да си е*** м****** 3.02.2017 18:30:06 отговори + 2 1
Залата е направена добре. Сцената също. Но хората са буквално селяндурите на рок / метъл-а в България. Най - тъжното е, че много хора ходят на трибюти, вместо на концерти със авторска музика. Символ на псевдометълите, които са мнозинството на България, за съжаление. Затова и само пенсионерски групи идват в България... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 3.02.2017 10:59:03 отговори + 5 0
Трибют стейшън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 3.02.2017 10:57:18 отговори + 3 4
Умрел рок и трибюти... общо взето трудно може бозата да е по-гъста... но като стадото ходи на това, така ще е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".