Програма на рок клуб "Angel Heart" за настоящата седмица

2 ное 2009, 19:27 ч. 890 / 4 13
пред./следв.
Ето и насрочените за първата седмица на ноември събития в рок бар "Angel Heart":
4.11, сряда - WINTER RAIN & MOCCA
5.11, четвъртък - ISSE ROCK
6.11, петък - MERY BOYS BAND
7.11, събота - FACES

още за:

Angel Heart


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


viktor 30.01.2011 19:07:00 отговори + 0 0
Едно наистина добро място за здрав Rock n Roll Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angel heart 4.11.2009 16:34:25 отговори + 0 0
Иване,
ти май нещо си се пообъркал...явно си от онази категория "музиканти",които не успяха да се качат на нашата сцена поради простия факт,че сте се самозабравили в звездоманията си и възприемате клубната сцена като концертна такава...поинтересувай се за определението на понятието "клубна култура" и
едва тогава давай съвети.Явно за теб рок-клуб се отъждествява с миризлива дупка,не случайно изложението ни е дълго и детайлно,ако не си го разбрал прочети го пак.Погледни програмата на клуба с изпълненията на живо-тези,които вече са се случили и онези,които предстоят -ако за теб това е нищо,
определено не помещението е безумно ,а твоите претенции.А по отношение на бизнеса-нека всяка жаба да си знае гьола!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 4.11.2009 13:50:21 отговори + 0 0
Уважаеми цобственици - имате дълго изложение за какви ли не детайли , но по основният въпрос , че това все пак е рок клуб и се очаква групи да свирят - НИЩО!
Помещението е безумно като разположение - проблемите ви със силата на звука превръщат и групи и слушатели в измамено-разочарована общност и всичко това - ЗА КАКВО???
Съвет:
1-Сменете помещението и съответно мястото на клуба
2-Направете сегашният клуб Пиано-бар-за друго не става
3-Ако нито едно от горните-просто си сменете бизнеса с нещо друго!
Благодаря за вниманието.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angel heart 4.11.2009 12:25:16 отговори + 0 0
Здравейте,
преглеждайки коментарите забелязваме очертаване на определен негативизъм относно бара и ценовата му политика-неприятно,но не и непоправимо.За това си позволяваме да се намесим и да Ви изложим нашите виждания като цяло:
1.за нас клиента и неговото мнение са от особено значение-за това четем форумите
2.от друга страна идеята ни е да предоставим на хората нов вид рок-клуб:дизайнерски интериор/не смятаме,че черепите и китарите по стените са единствения критерий за рокаджийски дух/,чист въздух /едва ли би Ви било приятно да се душите в облаци дим и ... миризма/.Метала в световен мащаб означава кожа,метал и много,много лична хигиена.В нашият интериор сме заложили именно на това:кожа,метал и чистота.Оставяме на Вас да прецените дали това е лъскаво чалгарско или стилно металистко.
3.От към барово предлагане сме заложили на богат асортимент от топли напитки,алкохолни и безалкохолни коктейли,алкохол и бира,като всичко това се предлага 24 часа в денонощието без да се променя цената.
4.Предлагаме висок професионализъм на бара-лично ние- собствениците Ви обслужваме и Ви гарантираме нашето внимание и коректност /50мл.водка Finlandia,означава 50мл. водка Finlandia,а не нещо друго!/
5.По въпроса за цените - уверяваме Ви че много скоро ще бъдете приятно изненадани.
6.По отношение на музиката - там вече не сте прави - рока не е само метал, а музикалната култура предполага разнообразие,което ние Ви предлагаме/освен това изпълняваме и желания!/
Нашата основна цел е да се борим срещу просташката чалга, а не да се конфронтираме на тема по-тежък или по-лек рок.Важното е музиката да е стойностна- помислете по този въпрос!
Споделяйте с нас Вашите виждания - защото това е Вашето място и ние ще направим необходимото за да го почувствате като такова! Но все пак бъдете реалисти,
и оценявайте клуба по всички дадености и показатели!
С уважение и поздрави : Ива и Жоро
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2009 11:18:41 отговори + 0 0
Абе клуба си е много хубав даже.Аман от мизерни дупки и пияни псевдо метъли.Цените са съвсем нормални.Да не искате да са като в кварталния гараж или бира скара,пък и да ви свирят на живо?А пък за музиката-Рок да не би да означава само Метъл,или аз нещо съм се объркал? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.11.2009 00:57:51 отговори + 0 0
Защо никой не спомене,че от клуба нищо свързано с мудика не става??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Milorg 2.11.2009 23:28:11 отговори + 0 0
РОК бар и спокойствие?????
Че отиди в библиотеката бе!

ФУФИ, с тоя чалгарски манталитет,къде си тръгнал? То за такива като теб се правят подобни заведения. Но това не е рок клуб, да не говорим,че с метъла няма нищо общо. Поредното безсмислено лъскаво място.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 2.11.2009 22:33:19 отговори + 0 0
Това гонене на неприятните типове с високи цени е много объркано. Ако това целят, нека са високи цените ама да сервират чешка бира за тия високи цени, а не от токсичната си наливна ....... А и "приятните" типове също ще си искарат зле като оставят сума ти пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фуфи 2.11.2009 22:07:33 отговори + 0 0
цената е малко по- висока от колкото трябва, но поне спестява наличието на 1 тон антипатични индивиди, които искат само да се напоркат като говеда и ако може да строшат нещо. можеше да е една идея по- евтино, но какво да се прави.
А иначе местенцето е страхотно и май ще го посещавам честичко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos unblockable 2.11.2009 22:00:31 отговори + 0 0
Наистина цените там са много неадекватни, щях да ходя всяка седмица иначе. А и нямаш никакъв избор на марки бира, а все пак е РОК клуб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.11.2009 21:49:28 отговори + 0 0
Ами наистина не е приятно, но пък си има и плюсове, защото пък на мен ми писна по местата, където алкохола е на народни цени (това хубаво), да идват всякакви клошари (това - не хубаво), които явно не носят на пиене, не знаят къде се намират, повръщат, бутат те, сбиват се с някой (или на някой му писва и се сбива с тях). Поне като са по-скъпи цените, донякъде е гарантирано и маааалко повече спокойствие.

Под спокойствие не разбирам скука.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

j 2.11.2009 21:17:08 отговори + 0 0
LinkRage - 2009-11-02 20:29:00
Не знам останалите четящи тази новина какво мислят, но според мен стана твътде модерно да се отварят рок барове където алкохола е на чалгарски цени като тези в дискотеките...

прав си човек направо се подиграват с нас
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 2.11.2009 20:29:00 отговори + 0 0
Не знам останалите четящи тази новина какво мислят, но според мен стана твътде модерно да се отварят рок барове където алкохола е на чалгарски цени като тези в дискотеките... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".