PROJECT ARCADIA ще подгряват FIREWIND в София

17 ное 2008, 15:53 ч. 351 / 8 62
пред./следв.
"ABV Pro" съобщиха, че PROJECT ARCADIA – групата, чийто първи сингъл "Not My Destiny" направи силно впечатление на истинските ценители на качествения съвременен метъл, ще подгрява на предстоящия концерт на FIREWIND и ELDRITCH, който ще се състои на 12 декември 2008 г. в клуб "Blue Box", София.
   PROJECT ARCADIA ще бъдат в състав Пламен Узунов (китара), Емил Рачев (китара), Александър Атанасов (вокали), Теодор Янков (барабани) и Добромир Парасков (бас). Бандата ще изпълни песни от актуалния си сингъл, както и композиции от предстоящия албум.


Коментари   (62)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.11.2008 02:49:29 отговори + 0 0
пичове..и..хора.. и пички и...всички
Отговор - нямам отговор!
За хората, които разбират и ги кефи:
или искате - или - не!
България - или нещо друго - елате на концерта на Project ARCADIA за да усетте - Бългрскато,
за да видите - Нашенското...за да кажете- това не е првавено в България. НАЛИ ТОВА ИСКАТЕ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 20.11.2008 09:50:21 отговори + 0 0
Посетих им страницата,чух ги и пичовете са си абсолютно прилична банда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bay Kolyou 19.11.2008 14:47:22 отговори + 0 0
Или че Металика подгряват Цироза ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2008 14:26:21 отговори + 0 0
Въпросът е - на кой къде му бръкна това че, Project Arcadia ще подгряват.... Firewind?
Ще си помисли човек, че Цироза ще подгрява Металика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 19.11.2008 14:15:53 отговори + 0 0
Въпросът е: дали наистина е шанс или е поредната шуробаджанащина? Имайки предвид тенденциите в родния социум, вероятността за второто е много по-голяма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.11.2008 13:13:54 отговори + 0 0
Нима има група, която би отказала подобна възможност, само защото няма достатъчно сценичен опит или защото има издаден само един сингъл? Нима някой би си казал "Чакай малко, има едни банди, които от години се бъхтят по клубовете - нека се откажем и ги поканим да подгряват на наше място"? Или пък "Ние не заслужаваме този шанс. Ще изчакаме чинно да си минат нашите пет години, в които ще дъним кавъри на Judas в кръчмите в Каспичан и Долно Конаре и тогава ще почнем да се оглеждаме за по-сериозни участия." Ще цитирам един кечист, понеже в кеча говорят на най-елементарния език, за да може да ги разбере всеки - "Не е важно как постигаш нещо, важното е да го постигнеш". Другото е бош лаф. Останете си със здраве. Нещата винаги имат и хубава страна, стига да искаш да я видиш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lemmy 19.11.2008 12:25:50 отговори + 0 0
Явно са имали шанс пичовете, няма лошо, и на мен ми се иска да подгрявам на голяма банда, но явно не съм направил всичко възможно и го приемем без завист, е може би малко но благородна Ще видим как ще се справят, дано забият здраво! Тогава ще проличи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 19.11.2008 12:10:59 отговори + 0 0
Абе за стила си не е лошо, като изключим малко БГ-саунда на моменти, ма определено не бих го определил като съвременен метъл, както пише по-горе.
А и както вече писах, просто не ми се струва редно само с един сингъл и вече първата сценична изява да е подгряване на западни групи - има си път, който всеки е редно да измине.
Най-малкото защото едно е на запис, а друго е на живо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 19.11.2008 11:27:08 отговори + 0 0
Върви на Майспейса им - http://www.myspace.com/arcadiabandbg
Чуй ги и си състави собствено мнение :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Првокатор 19.11.2008 11:19:45 отговори + 0 0
По-скоро питах за мнения за групата. И питам вече няколко пъти, но явно се обръща повече внимание на други неща.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 19.11.2008 10:55:52 отговори + 0 0
А ей там горе - в дясно на "навигационната лента" има едно етикетче "Тагове". Цъкаш го, появяват се няколко ключови думи, кликаш върху "PROJECT ARCADIA" - и хоп - излизат всички новини, в които се споменава тази група. Има инфо преди и около сингъла им, линк към Майспейс-профила и т. н.
На една ръка разстояние :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2008 10:49:35 отговори + 0 0
На 50-тия постинг се сети да питаш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 19.11.2008 10:45:38 отговори + 0 0
Дайте да закриеме махленския кокошарник.
Някой да каже нещо певече за PROJECT ARCADIA ?
Или това се оказва не толкова важно?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2008 09:04:12 отговори + 0 0
ама че смешна разправия.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Uriel 19.11.2008 03:53:12 отговори + 0 0
Хей, ти ве! "Казанлък форевър" си е наистина казанлък форевър и не Пацо е писал постинга за Фейтс Уорнинг - аз го писах.

Не си слагай името на града ни без повод, щото ако си от там, значи се познаваме, а щом се познаваме, не ти прави чест да говориш така и като се видим, надали ще обелиш и дума... ама, щом приказваш такива глупости, съмняваме да си наш човек...

Ако не си от там... приказките са излишни... или поне няма да помогнат.

Що направо не кажеш кой си, че да ти отсъдим присъдата... какво си избираш - кубинка или да ни черпиш цял казанлък по една гюловица?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Hercules 18.11.2008 23:06:34 отговори + 0 0
Хохохо Агентът Провокатор биде провокиран и си изтърва нервите!!!Какви тупаници ще си разменяш с мен бе приятелю,аман от такива онлайн супермени като теб,повярвай ми,ако ме видиш на живо,последното за което ще си помислиш е да си разменяме тупаници.Това ти изказване говори и за това колко ти увира главата от музика,все пак си оставаш един домашен битълс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 18.11.2008 22:55:06 отговори + 0 0
На-накрая едно свестно мнение! Евала, Sad_gone_sun! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sad_gone_sun 18.11.2008 22:48:06 отговори + 0 0
А бе хора вие не можете да говорите за музиката...за нея не се говори, тя се усеща със сърцето... или ви харесва или не..Като някви кокошки си врякате..Я млък! или ще ви изкефят или не Project Arcadia. Те свирят за кеф...Никой не ви задължава да ги харесате или не! Трябва да се гордеем поне с това че се опитват да направят нещо и така или иначе всеки има право да ги оцени сам за себе си. Ама вие направо ще се изтрепете един друг, бахти феновете... Срам и позор..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 18.11.2008 22:31:22 отговори + 0 0
Не знам на какъв език да го кажа - Не съм музикант, защо тук някой очаква от мен да показвам какво мога -абе, мога да покажа, ама не тук. Hercules, дай да си размениме по някоя тупаница и ти ще си смениш ника доброволно.
Всеки фен има право на мнение, както и кога да прави провокативни изказвания.
Не смятам, че за да изказва негативно мнение,фенът тябва да е музикант, непременно по-добър от другите и т.н. Това са изцепки от периода на ранния пубертет. Приключих с теб.
Друго нещо: Излиза, че всички сме длъжни да харесваме на 100% нашата сцена - лоша, хубава, щом си е наша - да смее някой да не я харесва! Пичове, знам какво е да влагаш лично време, средства, адски усилия, енергия, талант, за да си част от българска група - имам приятели музиканти и виждам какво им струва всичко това - моите уважения към всичко това, но на някои тяхната музика няма да им харесва - какво толкова страшно и трагично има в това?
Следователно е нормално човек да не иска да ги гледа преди любимата си банда.
Значи трябва да харесваме групите заради усилията им, а не заради музиката им, така ли?
Вижте к,во, дайте да спреме вече. Коментарите придобиха махленски параметри!
Защо никой не ми отговори колко време ще свирят тия пичове, а ми обяснявате какъв съм?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Suicidal 18.11.2008 21:28:21 отговори + 0 0
Ей, нещастник "КАЗАНЛЪК ФОРЕВЕР"! Изключително много ме издразни и се чувствам лично засегнат, щото съм приятел на Пацо и съм от Казанлък.
Първо: Това не е някво "проектче", Пацо свири по концерти от началото на деветдесетте, а тогава, повярвай ми, всичко беше наистина доста по различно от "яката" фенщина сега... трябва да си наистина или много малък или много тъп за да мислиш че такова качество е плод на няколкоседмично свирене в мазе.
Второ: Уважавай малко повече хората и не си позволявай подобни сентенции, които не би използвал когато разговаряш с някого очи в очи. Опитай се да контролираш собственото си безсилие и не го поставяй като етикет на нечий проект, граден с цената на много пари и усилия.. Сигурен съм че не познаваш никой от тях лично за да изливаш злобата си така. Ако имаш проблем с някой от Казанлък, не е тук мястото да декларираш проблемите си, има си форуми за лични драми.
Трето: Излез малко от шибаната рамка че българското е непременно лошо и пошло, има си достатъчно добри български проекти. И както някой спомена - като не намираш нищо хубаво и не се гордееш че български групи са ДОСТАТЪЧНО ДОБРИ за да се сравняват с хедлайнерите, хващай си самолетчето и изчезвай!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MORTY 18.11.2008 21:21:07 отговори + 0 0
Сатире спри ги тези бе бате,те от новина го обърнаха на тъп форум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hercules 18.11.2008 18:05:34 отговори + 0 0
@Агентът Провокатор

Ами по постовете ти личи,че си точно такъв какъвто си те представям а с последното си писание затвърждаваш мнението ми,след като си толкова компетентен дай да видим какво си направил ти пък тогава да обсъждаме другите.Колкото до останалото,със сигурност не съм от тези които не искаш да слушаш,дори не съм музикант.Просто има няколко български групи които много харесвам и смятам,че са наистина от световна класа и заслужават по добро развитие от това,което им предлага нашата държава и ние като фенове(в частност такива като теб).А пък ако ти си някои,който в миналото е оставил нещо на българската сцена и се изказва така негативно за по младите групи,то толкова по жалко за теб...

П.С.Смени си ника в изказванията ти няма нищо провокативно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анегтът-Провокатор 18.11.2008 18:04:21 отговори + 0 0
Да, чух ги. Млада група са, нали? Ако това са първите им записи - доста добре! Не съм изненадан обаче. Имам и забележки, но пред вид реакцията на някои хора тук, ще си ги спестя!
Пасват на стила на Firewind, колко време ще свирят?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 18.11.2008 17:55:39 отговори + 0 0
Абе има какво да се каже по темата,но не тук е мястото.Ако искате може да продължим във форума.А относно новината .. някой изобщо направи ли си труда да ги чуе ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lemmy 18.11.2008 17:19:08 отговори + 0 0
Извинявам се, че и аз се обръщам към теб (Агент-Провокатор), но в крайна сметка темата е за Project Arcadia, чу ли ги и какво ти е мнението. Нищо лошо, че имаш мнение за българските банди, но мисля, че то е тема на друг разговор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Агентът-Провокатор 18.11.2008 17:05:19 отговори + 0 0
Иване,
Какво общо има харесването на крайния продукт, сиреч на музиката с подробно описаните от теб усилия на групите да направят нещо??
За уважение и респект ли говорим или за харесване?
Едното няма общо с другото!
По ред причини съм в детайли запознат какво се изисква за качествен звук, колко струва, какво коства на човек и финансово и в нематериален аспект (сокът от мозък включително)изобщо за да стане човек музикант. Затова и не се занимавам с това.
Пак ви питам - това какво общо има с харесването на музиката, т. е на крайния продукт от тези усилия, какви то и да са те?? И НЕ говорим за качество на звук, за апаратура, става дума за добри и идейни композиции - е, това ни е основния проблем - няма добри и идейни парчета! И една такава група е поканена за съпорт - от уважение ли само?
Неrcules,само не ми говори на "другарю"! Тези обръщения прилягат на едни други хора в едни други времена.
Изразяването на мнение за теб означава настървение ли? Не съм използвал никакви "нахъсани" и "настървени" определения по адрес на българската сцена. Настървен и склонен да обижда си ти в случая - не си позволявай да ме наричаш "домашен битълс", "некадърен" и да ми правиш описания, ясно! За това е необходимо въображение и добра преценка - то си трябва можене, мой човек!
Започвам да си мисля, че точно ти си някой от групарите, които не искам да слушам и си приел нещата твърде лично...
Аз се изказвам от позицията на фен и имам пълното право нещо да не ми харесва! А това какво право дава на някои тук да сипят обидни квалификации по мой адрес???
Доста се отклонихме от темата ми се струва.
Аз съм до тук с обясненията защо не харесвам повечето български групи. Ако някой се чувства горд от това, че сцената ни не е нищо особено, ами добре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hercules 18.11.2008 15:06:37 отговори + 0 0
@Агента Провокатор

Толкова настървено и нахъсано оплюване на българската сцена не бях срещал отдавна!Не другарю,българските групи не са посредствени с малки изключения.Да не говорим колко световно известни групи има,които са много по посредствени от нашите.От писанията ти си правя извода,че си някой домашен битълс,който най вероятно се е пробвал да бъде групар и понеже си бил отхвърлен или си некадърен,но не можеш да го проумееш,сега всички са ти посредствени и некадърни и т.н. глупости...Може би ако ти създадеш някоя група която не е посредствена или пък си създал,тя ще бъде определяща за непосредственото,световно ниво в БГ!!!Дай да те чуем аджеба,след като ти определяш кое е посредствено и кое е на световно ниво.Ако се разходиш до малко останалите клубове в българия,където все още се свири рок и метал ще разбереш за какво ти говоря.Или може би си вече толкова предубеден,че БГ групите не заслужават вниманието на твоето изтънчено и аристократично ухо закърмено с музика от най висок клас...бла,бла,бла...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 18.11.2008 14:50:55 отговори + 0 0
Лесно се приказва,още по-лесно пише анонимно-не чини никакви инвестиции,усилия,лишения-нали?Агент каквото си там-земи батко си представи,че се занимаваш с некъв инструмент ,който има роля в боготворената от теб метъл музика и погледни на нещата така:
1.Трябва да се научиш и то добре да го ползваш!
2.За да стане това трябва да имаш талант,време,среда,която да те стимулира да станеш качествен,а ако станеш такъв да има смисъл да го правиш!
3.Трябва ти инструмент-но когато си в начален стадий се радваш на всичко-после виждаш,че наученото иска хубав инструмент,което значи хубав звук , което значи качество като цяло-за всичко това се иска освен ентусиазъм и средства!Само за твое инфо да ти кажа,че за приличен звук на член от група се иска инвестиция от поне няколко хиляди лева-само за инструмент.
4.Освен инструменти трябват помещения за сработване на бандата-викат им репетиционни,които пак са инвестиции!Когато си в репетиционна само инструменти не стигат вече-трябват стъпала,пултове,микрофони,апаратури и тн...Инвестицията нараства отново!
5.След сработването-музициране следва нещо като продукт-музик-добра или лоша-та тя трябва да тръгне нанякъде-към някаква сцена,студио,издател квото там решиш.Ти агенте ми посочи дългия списък от лейбъли и мениджъри дето се счупват да следят тоя момент,за да стигне до продуциране и продаване на инвестираното като време,труд и средства.Когато тия неща не се случват особено така наречените досадни и глупави бг-групи започват да правят сами опити да запишат и продуцират нещата си-я има спонсор я не-и пак изваждане!
6.И накрая как е станало никого не го интересува , но имаш някъв сингъл,материал за албум се тая и става така , че си на някакъв концерт да подгряваш:
ОЩЕ ПОЧТИ НИКОЙ НЕ ТЕ Е ЧУЛ И ЗАПОЧВА ДА ТЕ ПЛЮЕ БЕЗ ДА ДАДЕ ЕДНА СТОТИНКА ЗА ТОВА.
Е другарю агент и по-долу негативистите а малко да имаме някакво уважение викам аз!
Само да кажа,че изобщо не съм слушал бандата повод за тия коментари и още по-малко съм нейн член!
Просто е изнервящо-за едни хиляди левове и часове усилия,за други една клавиатура,комплект безполезни уши и ръце и акъл,който е креативен само в посока негативизъм.
Мисля си ,че БГ феновете са по-калпави от бандите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 18.11.2008 14:15:12 отговори + 0 0
SMD, спорът тук е (и спор определено има!) не за PROJECT ARCADIA, а за това дали да има повече от една българска, подгряваща група преди концертите на чуждите групи - за това иде реч.
Ако си чел внимателно, аз казах, че не съм слушал PROJECT ARCADIA и не мога да ги коментирам. Тук не става въпрос за конкретно име, а по принцип. Ако някой го приема лично, или не чете внимателно, или е член на PROJECT ARCADIA ... повярвайте ми, нищо лично нямам към никого, обещавам да чуя какво сте сътворили, дано приятно ме изненадате.
По спора за съпорт бандите - на мен лично, повече от 1 българска група вече ми става много. Като прибавим и някоя чужда група, концертът се разводнява и става досадно!
("Вуни" всъщност се пише с О)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMD 18.11.2008 13:56:49 отговори + 0 0
А и който не иска да слуша да не ходи на концерта. До Гърция се стига вече доста лесно. Който иска да не слуша БГ банди да си хване влака или колата и да слуша Firewind в Гърция. Все пак като сме се родили тук и това не ни харесва, мястото на живеене може да се промени ... стига на човек да му стиска. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


SMD 18.11.2008 13:47:03 отговори + 0 0
Агентът-Провокатор, на дали някой иска от теб да харесваш БГ бандите. Или от който и да е това иска. Ясно е, че това е твоето мнение. Но аналогично, както се вижда и тук, има и хора с други мнения. Освен това чуй бандата и после кажи харесва ли ти или не, оплюй я колко то се може по-обективно, но безда си чул прави просто лошо впечатление, дори да е така. Направи си труда, ако вече не си, да чуеш на MYspace, за какво става въпрос в Project Arcadia и кажи, че не те кефи или, че ти вуни и не искаш тази група да загрява. Аз лично това по-бих го приел, обаче без да си чул ... Според мен освен това тук спор няма. Има изразяване на крайни менения и от харесващите и нехаресващите. Това не е спор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 18.11.2008 12:59:09 отговори + 0 0
Говоря по принцип! Без да имам предвид конкретни имена. Само Соларис, но те остават просто без коментар.... Не съм слушал Project Arcadia и не мога да ги коментирам. Но за съжаление това е истината за българските рок групи (с някои изключения, разбира се) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.11.2008 12:38:24 отговори + 0 0
Конкретно за Project Arcadia ли става дума, Агенте-Провокатор? В смисъл, тях ли визираш като посредствени? Просто не става много ясно от изказването ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 18.11.2008 12:27:23 отговори + 0 0
Вижте какво ще ви кажа, ако нашите банди бяха много добри и на ниво, нямаше изобщо да водим този спор тук!!!
И за каква толерантност може да става въпрос - или някоя група е добра и хората я приемат или не става и по-добре да не разводнява концертите на известните имена! Да не искате да кажете, че трябва да свикнем с нещо като "посредствено българско ниво" и трябва да си го харесваме, защото си е наше??? Не, благодаря, отказвам да харесвам неща, които са посредствени, само защото са български! Разберете, това прави лоша услуга най-вече на групите, а след това и на нас като фенове! Това е и начин някои да започнат да си "верват", че стават за нещо.
Знам, че е и въпрос на връзки една група да подгрява голямо име, но това е друга тема. Пример: Соларис. Опазил ни Господ (в сътрудничество с Рогатия) от такива като тях!
НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТОЛЕРИРАТ ПОСРЕДСТВЕНИТЕ!!! Ако ще само една дорба група да остане (като начало). Това е верния път. И тогава ще се появят добри групи, бъдете сигурни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMD 18.11.2008 11:52:26 отговори + 0 0
Ееее така е. Нерелизираните хора псуват и плюят, но Project Arcadia така или иначе ще подгрява.

А който не иска да слуша БГ групи да загряват западните банди най-добре да си купи пистолет, да се гръмне, да се прероди да речем а Англия и там вече ще подгряват западни банди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Svetoslav 18.11.2008 10:55:16 отговори + 0 0
Ей, "Казанлък форевер", к'ъв си ти бе? Напиши се поне кой си, щом си позволяваш да обиждаш и плюеш така! мнооого смело, поклон!!!Каква е тая злоба, не мога да си обясня!?!А що се отнася до стойностните БГ метъл групи - ИМА, и не са малко!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RocaRolla 18.11.2008 10:01:45 отговори + 0 0
Респект към всички,български банди!!!Виждам,че постепенно и отношението на публиката към групите става по толерантно а на разни кретени,които само плюят,независимо от това какво е щом е БГ мисля,че не трябва да се обръща внимание.С появяването на повече рок медии започна и да се чува за повече групи и както чуваме си имаме банди,които по нищо не отстъпват на западните,просто няма такъв бизнес в държавата и те затова не могат да се развиват подобаващо.Иначе на Project Arcadia пожелавам успешно представяне и нека ги видим първо па тогава ще пишем и коментираме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Claudio Casapa 18.11.2008 09:56:48 отговори + 0 0
Боже, боже! Колко мъка (злоба) има по тоя свят, казал Петър Моканина и дръпнал 4 бири. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КАЗАНЛЪК ФОРЕВЕР !!! 18.11.2008 08:38:36 отговори + 0 0
Хей Пламене , познахте аз под името анонимен-"Pantommind сцепиха Фейтс Уорнинг..."хахахахахахахахахахахахааа....верно че сцепиха нещо....ама това беше твоята тъпа казанлъшка кратуна!
абе батка що не си гледаш проектчето ,ами си тръгнал да пикаеш срещу вятъра,а?
Я марш в Търция , иди си там ...амаааааа...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMD 18.11.2008 01:30:48 отговори + 0 0
Лелееее - една подгряваща група и какъв купон настана. Първо - дайте път на младите групи ... нека има нещо ново (защо няма нищо ново) и после като се появи нещо дааааай народе, псувай. Не знам дали сте попадали на концерт на млада банда в УСА да речем. Пълна скръб лееща се изпод тънките пръсти на млади пъпчиви хорица, но хората им се радват и ги подкрепят. Изобщо по белите страни хората от време на време на се подкрепят. Ама да ... по белите страни.

ПП Много ми хареса т'ва за старите "много по-опитни сценично и доказани в ъндърграунда " групи. Малееееее. Какво става тук, направо не мога да повятвам, че чета подобно нещо ... А едни пичове просто имат шанс да покажат нещо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


New Age Messiah 18.11.2008 00:25:43 отговори + 0 0
Мдаа,нека не коментираме преди да сме чули.Аркадиа имаха страница в MySpace, който иска може да я намери и да чуе и ако пак каже,че нямаме групи и хора,които правят музика, ще му се изсмея в лицето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.11.2008 21:56:03 отговори + 0 0
Аре пък вие сте тръгнали с големите очквания, все едно всеки концер го подгряват Lordi или Nightwish. Българско ли е, трябва да се уважават усилията - има хора, които не спат и не ядат, за да може музиката им да достигне поне до едно подгряващо участие на западна група и ако накрая седите със скръстени ръце и аплодрате тип "Лили Иванова в зала НДК 1", shame on you!!!

Pantommind сцепиха на Фейтс Уорнинг и все едно гледах Куийнзрайк 86 - една група ще прояви смелост да свири пред вас и вие ще почнете с коментарите - помислете, ако сте на мястото на момчетата, и прочетете тия коментари... аз лично бих се отказал да свиря... явно изискванията на БГ фена са прекалено високи... така че... ходете си платете вход на Вакен и гледайте каквито си искате групи - там няма да има БГ-метал групи и всичко ше е щастливо.

И моля без контра-коментари по моят - знам, че "не съм прав", че съм "педал", че "не разбирам от метъл", че съм "келеш", че... блуаааа повръща ми се от вас... млъкнете и слушайте ве, пичка ви мате*на!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 17.11.2008 21:36:15 отговори + 0 0
Мисля, че проблемът не е в това дали групата е българска или чужда. По-скоро трябва да е подходяща за целта. Някак не върви да отидеш, да кажем, на тра концерт и да те подгряват прогресив банда. В това отношение мога да кажа, че много рядко ми се е случвало да бъда на концерт с подходяща подгряваща банда.
И да кажа, че говоря по принцип, а не за конкретния случай с Project Arcadia, тъй като тях не съм ги слушал, но това може да бъде поправено. Както се каза неведнъж в постингите тук - ще видим
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Septerra 17.11.2008 21:10:57 отговори + 0 0
Хора, не зачерквайте с лека ръка БГ метъла. Във всеки стил си имаме силни представители:
-рок: Gabana, James Crow;
-метъл: Оdd Crew, Nightmare;
-екстремен метъл - Agonic Faint, Cupola, Wartime...

.. дадох по малко представители, не ми се занимава да ви изреждам яки банди. Има, повярвайте, потърсете и чуйте..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

РЗ 17.11.2008 20:45:44 отговори + 0 0
Има една българска група MYSTICA - чуйте я и после говорете че нямало банди у нас. Организаторите са си в правото да подберат местния съпорт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MORTY 17.11.2008 20:01:37 отговори + 0 0
Pantommind си съществуват,но записват нов албум,аз съм чул вече всички демо записи(суровия материал)и трябва да ви кажа,че е на светлинни години напред от много известни прог банди.Изчакайте и ще се убедите.А,относно новината,искам да кажа,че ако няма БГ.банди няма как да направят впечетление на никого,поне се благодарете че не са Соларис.............................. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.11.2008 18:20:08 отговори + 0 0
SJK ми харесаха точно с последния си албум.Колкото до мнението на Агента Провокатор,за мен SJK е по добрата група от двете,гледал съм ги много пъти на живо и като са подгрявали и в клубове,лайв свирят убийствено,Pantommind също звучат добре на живо.За съжаление не съм чул други БГ банди,които да звучат така или може би не се сещам в момента за други. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 17.11.2008 18:13:09 отговори + 0 0
Всъщност точно там е проблемът, който дразни тънкото ми чувство за справедливост - направили пичовете някакъв си сингъл и вече хоп-подгряващи, а много по-опитни сценично и доказани в ъндърграунда с години групи биват подминати с лека ръка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Astronomicon 17.11.2008 17:58:53 отговори + 0 0
SJK - преди последният им албум бяха убийствени! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 17.11.2008 17:55:56 отговори + 0 0
Наистина има много яки групи, но никой не им дава да подгряват - даже съм чувал, че някои "промоутъри" искат пари за да ги пуснат...егати шоубизнеса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Агентът-Провокатор 17.11.2008 17:54:44 отговори + 0 0
За Pantommind съм напълно съгласен, но SJK на световно ниво...?? Много са далече от световното ниво, ама много. Odd Crew не съм ги слушал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

neanonimen 17.11.2008 17:39:46 отговори + 0 0
Яки БГ банди вече има немалко,просто нямат достъп до голямата сцена поради независещи от тях причини.Нека не забравяме,че имаме банди като SJK и Pantommind,които са наистина на световно ниво,за съжаление обаче и те се покриха някъде.Дори не знам дали съществуват все още.Сега имаме Odd Crew,но и те си стоят в ъндърграунда и свирят по клубове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 17.11.2008 17:25:52 отговори + 0 0
ОК...Нека коментираме след концерта!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 17.11.2008 17:19:30 отговори + 0 0
Анонимният постинг е мой. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 17.11.2008 17:19:00 отговори + 0 0
Да видим!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.11.2008 17:18:46 отговори + 0 0
Засегнати няма!
Наистина с неудоволствие контатирам този факт. В Гърция има определено по-добри групи, в Турция даже има - слушали ли сте Мезаркабул? - препоръчвам ви ги!
И когато има повече от 2 подгряващи български банди, хората се отегчават, пият бира, ходят да пикаят, докато започне основната група. Това е факт за съжаление.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1860 17.11.2008 17:16:28 отговори + 0 0
По добре да няма подгряващи БГ групи,независимо на кой концерт.Само изнервят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Red Queen 17.11.2008 17:15:24 отговори + 0 0
Айде да видим и чуем, пък тогава да говорим пак ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 17.11.2008 17:11:42 отговори + 0 0
Така е, прав си!!!И не съм искал да те засегна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 17.11.2008 17:10:02 отговори + 0 0
Твърде малко са тези, които харесвам.
Нека си признаем, почти нямаме стойностни групи, с които да се похвалим (не броя екстремните!)
Но да не подхващаме тая тема - не й е тук мястото.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metal fan 17.11.2008 16:55:07 отговори + 0 0
Нека има и 3... Какъв е проблема? Или не харесваш БГ групи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 17.11.2008 16:47:31 отговори + 0 0
Обещайте, че няма да има повече от 2 подгряващи групи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".