Промени около гостуването на сърбите BANE в София

16 сеп 2012, 21:54 ч. 395 / 5 2
пред./следв.
Поради непредвидени обстоятелства пернишката банда DIABLESS няма да може да се включи в предварително анонсирания концерт в София, първи от българското мини-турне на сърбите BANE (на снимката). Тяхното място ще заеме новосформираната блек метъл банда OCCULTUM. В нейните редици са събрани музиканти от групи като DARK INVERSION, SEVERIA, IMPENITENCE и NEPHELIUM (Канада). Налага се и промяна в мястото на провеждане на събитието. Концертът ще се състои в клуб "R.B.F.", като цената на билета и началният час остават същите (7 лв., 20:00 ч.).
Bane

още за:

BaneOccultum


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 17.09.2012 22:02:09 отговори + 0 0
Occultum е съвсем нова блек метъл формация, сформирана от Diabolus (вокали, Severia), Shurale (барабани, Dark Inversion) и Sirlon (китари, Dark Inversion). Малко по-късно към състава се присъединява и вторият китарист Kveldulf (ех-Nephelium, Канада). Към този момент момчетата работят по песните за бъдещ демо запис, а участието им на 20-ти септември ще бъде и техният официален дебют пред публика. Бас партиите временно ще бъдат поети от исполина Димитър, подвизаващ се още в бандите Impenitence, Pray For Hell и I.T.S.I. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

info 17.09.2012 21:51:25 отговори + 0 0
Bane идват от Нови Сад, Сърбия и свирят black/death metal в традициите на шведски класици като Dissection и Dark Funeral. Историята и успехите на бандата се градят около основна фигура – вокалистът и китарист Branislav Panic, който е и основен композитор и идеолог на квартета от Нови Сад. Групата има досега един издаден албум – „Chaos, Darkness & Emptiness” (2010), който след гласуване сред метъл-феновете в Сърбия, бе избран за албум на годината в най-популярния сръбски метъл портал.
Bane са изключително активни на сцената – имат множество самостоятелни концерти, както и участия с групи като Sodom (Ger), Malevolent Creation (USA), Decapitated (Pol), Inquisition (Col), Dornenreich (Aut), Agrypnie (Ger), Cor Scorpii (Nor), Svart Crown (Fra), Root (Cze) и няколко турнета в Европа.
Интересен факт е, че на едно от турнетата като специален гост в Bane се изяви Deimoz - китарист на бургаските метъл крале The Revenge Project.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".