Промени в участниците на "Decadence Festival" във Варна

9 дек 2012, 09:04 ч. 462 / 6 5
пред./следв.
Организаторите на варненския "Decadence Festival" разпространиха следното съобщение:

   За огромно наше съжаление две от предварително обявените банди за тазгодишния Decadence Festival няма да могат да бъдат част от него. Става въпрос за радомирските блекметъли от BOLG и русенците CLAYMORE. Ето и официалните им изявления по случая:

   BOLG: „За наше съжаление няма да можем да вземем участие в тазгодишния Decadence Festival , поради проблеми с прибирането на вокалиста ни Крум от Германия. Извиняваме се на всички, които искаха да ни видят във Варна, ще направим всичко възможно в близко бъдеще това да стане.”

   Claymore: „Изказваме огромното си съжаление и се извиняваме на организаторите и феновете за отмяната на участието ни в Decadence Festival. Причината е напускането на вокала Светослав Георгиев, който не желае повече да бъде част от CLAYMORE. Надяваме се скоро да се върнем във Варна и да се реваншираме на публиката.”

   Вместо тях на фестивала ще излязат BELGARATH (Black Metal, София) и DIABLESS (Death Metal, Перник).

   BELGARATH (Black Metal, София) – Триото се събира през 2009-та, като концепцията става ясна още от самото начало – първичен блек метъл, агресивен и бърз. През 2010-та е и първият концерт на групата в софийския ъндърграунд бар Thrash Zone. В следващоте две години излизат на сцена още няколко пъти в столичните клубове, като появяването им на Decadence ще бъде тяхното първо участие извън столицата. Въпреки концертната дейност, главната им цел е реализирането на първото им демо – „Wanderer”.

   DIABLESS (Death Metal, Перник) – Пернишките детметъли от DIABLESS свирят активно от около четири години. Те не са непозната банда за варненската публика, като вече са се появявали в Бар Грайнд в съвместен концерт с Dimholt. Освен това имат редица участия в София и Перник. Имат записан и албум, чието издаване предстои в началото на следващата година – в случай, че има такава.

   Другите новини около провеждането на фестивала са свързани изцяло с феновете! Нашите приятели от Jack Daniel’s ще предоставят на всеки закупил билет по 50 мл от своето страхотно Тенеси уиски! Също така вече предлагаме тениски на фестивала, като можете да се сдобиете с такава срещу 12 лева при предварителна заявка или срещу 15 лева на място в клуба на 22-ри. За заявки пишете на contact@decadence-festival.com или на Facebook страницата ни.
decadence festival


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.12.2012 20:53:41 отговори + 0 0
И по-добре! Че беше станало копие на Винтер Сторм-а отпреди декада... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:] 9.12.2012 19:58:25 отговори + 0 0
Жалко за Bolg, надявам се скоро да направят концерт в София. Пък ентусиастите Diabless наскоро ги гледах на площада в Перник и останах много приятно изненадана. Май имат и малко доом елементи и съчетанието от двата стила е чудно :] Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Точно тъй! 9.12.2012 17:02:48 отговори + 0 0
Блека и Дета са голяма раута! И аз Ви го пожелавам...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

двезве с кокаляк 9.12.2012 12:18:14 отговори + 0 0
в България блекът и детът никога няма да умрат !!! все повече и повече блек и дет пожелавам на всички и все повече и повече агресивен и бърз блек и дет метъл по концертите!!! НАЗДРАВЕ за блека и дета!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 9.12.2012 11:44:15 отговори + 0 0
ще настане веселба Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".