Променят датата на посещението на Timo Tollki с един ден - на 2 април

5 мар 2010, 00:33 ч. 740 / 11 18
пред./следв.
Датата за концерта и китарния семинар на Timo Tollki в София се премества с ден по-късно и е 2 април. Организаторите от "R.B.F. Agency" направиха всичко възможно, за да няма съвпадение на концерти. Билетите са на цена 25 лв. на предварителна продажба и 35 лв. в деня на концерта. Те могат да се закупят в мрежата на eventim.bg, "О.Ч.З." и рок бар "Fans". Началният час е 19:00. в "R.B.F. Club". Timo Tollki, основоположник на STRATOVARIUS, ще изнесе китарен и музикален семинар, на който ще чуем неговото уникално виждане за музиката като цяло и ще разберем как един музикант изразява себе си чрез своята китара. Timo ще сподели и интересни детайли от своята 25-годишна кариера, а в края на семинара ще отговари на вашите въпроси.
   След семинара идва ред на концерта, на който Timo ще забие емблематични парчета на STRATOVARIUS с помощта на момчетата от VELVET PROJECT.

още за:

Timo TollkiR.b.f.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


virgin_Steel 31.03.2010 12:41:35 отговори + 0 0
Продавам билет за концерта...по договаряне...
skype: virgin_Steel
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Павлин Манев 8.03.2010 19:10:40 отговори + 0 0
преди малко си писах с Тимо Толки и ми писа че е променил тои дата за концерта на 2 април , така , че стига глупости вече .
http://www.myspace.com/timotolkkiofficial
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Павлин Манев 8.03.2010 16:19:56 отговори + 0 0
незнам защо си чешете езиците кои , кога , защо ?хм?...
преди малко си писах с Тимо Толки и ми писа че е променил тои дата за концерта на 2 април , така , че стига глупости вече .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моребасер 8.03.2010 14:11:32 отговори + 0 0
А бе, вие хубаво се надлъгвате кой е единствения клавирист (освен да взема един клавир и да стана втория, да го е.а...) и дъра-бъра, но в страницата на Тимо - http://www.myspace.com/timotolkkiofficial пише, че на 2-и април е в Букурещ :O
Иначе, добре, че Тимо си уволни тъпата патка-промоутърка, която изобщо не знаеше какво прави - дано сега да успее да си подреди нещата след нейният хаос!

На клавириста на Велвет пожелавам успешно възстановяване, а на гост-клавириста - успешно представяне и престанете с тези сравнения - двама музиканти, дори и от един стил никога не може да се сравняват! Говоря за музиканти, а не за изпълнители.

В крайна сметка, да не се окаже, че концертът е на 2-и май (с най-не-лоши чувства имам предвид българските организатори, които мое и да са пичове, като хора, но като организатори ги познавам повече и съм "ле-е-е-еко" притеснен)...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The_Riddler 8.03.2010 12:59:17 отговори + 0 0
хехеххе , Тимо и ТУ(това трябва да е българската абривиатура на на YK ), шо не си врътнете по един телефон и да се уточните . Така е мноо забавно и двамата знаете нещо по въпроса и имате информция и си мисля , че е от едно и също място - демек от извора . Да не се окаже накрая че се познавате даже хахахха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тимо Толки 8.03.2010 12:35:00 отговори + 0 0
като пишеш нещо - пиши го докраи YK , ок ?
каква е дезимформацията ....?
аз вече обявих кои ще са музикантите !
Velvet Project и техните гости - вокала Павлин и пианиста Марини Иохансон са супер изпълнители !
нали се сещаш , все пак аз съм ги избирал !
А звездата съм аз Тимо Толки !
ясно ви е на всички предполагам !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

YK 8.03.2010 10:02:39 отговори + 0 0
много е забавно, когато има дезимформация, обаче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The_Riddler 7.03.2010 14:36:02 отговори + 0 0
Uninform да си чака реда , защото за схрускването на Марини има оооогрооомна опашка Иначе състава , който ще излезе с Тимо на концерта е железен, много суперлативи силни се чуват и за бас китариста, така че за мен това ще е едно от много силните събития, с участието на БГ музиканти, които по мое скромно лично мнение , по нищо не отстъпват на скандинавските си колеги, с които Тимо е работил. Така че, пожелавам един размазващ концерт на Velvet Project и техните гости. Успех момчета!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тимо Толки 7.03.2010 11:24:46 отговори + 0 0
сега за да няма спекулации ще обява - в групата ще пее Павлин Манев от HEADSTONE и Music Station и клавир Маринчо които Uninform ще схруска ...
но нали се сещате че аз ще свиря , така че - аз съм Човека !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The_Riddler 6.03.2010 14:05:26 отговори + 0 0
@Uninform : Топлоооо , че чак горещооо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Uninform 6.03.2010 13:57:10 отговори + 0 0
Аз по принцип не съм гледала много български клавиристи и този на Rock Mission не съм го чувала, но пича от Demenzia и The A.X.E. Project (Маринчо) ми е направил най-силно впречатление до сега. И освен че изглежда добре (аз лично бих го схрускала), свири страхотно. Последно съм го гледала на Боргир с Корози. Бях чула преди време слух, че ще е той, но може би нещата са се разсъхнали след като не се обявява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

udopam 5.03.2010 19:51:59 отговори + 0 0
В БГ има само един вокалист,който пее парчетата на Киске 1:1 и действително той ще е вокал(знам го със сигурност,защото лично той ми го е казал!А колкото до клавириста.....да има само един,и това е бившия пианист на ROCK MISSION,но за съжаление няма да свири той! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The_Riddler 5.03.2010 18:29:33 отговори + 0 0
Ами усилено се говори че ще е вокала на HEADSTONE, но незнам и аз със сигурност. Много добре се пази изненадата за публиката и мисля че ще бъде супер готино това събитие. Защото все си мисля , че въпреки всичките критики, нашите родни музиканти не отстъпват по нищо на западните, с тази разлика, че тук просто няма как да се реализират и да постигнат това , което заслужават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.03.2010 17:58:23 отговори + 0 0
Любопитно ми е кой ще пее по-скоро. Все пак Тимо си пее в първите албуми, както и в соловите си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The_Riddler 5.03.2010 17:42:18 отговори + 0 0
Има само един метал клавирист в България и именно той ще свири с Velvet Project и Тимо като гостуващ музикант. Скоро ще разберете за кой става дума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.03.2010 16:05:35 отговори + 0 0
YK, Котипелто ли визираш или катехизис? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

YK 5.03.2010 14:09:42 отговори + 0 0
някой май има грешна информация Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тимо Котипелто 5.03.2010 12:30:25 отговори + 0 0
супер , там съм !
VELVET PROJECT са много яки ,ама маи само барабаниста е останал от групата , вокала маи е от HEADSTONE и MUSIC STATION ,китариста и клавира от TWILIGHT маи /ако не греша /... купон ще е голям !!!
Тимооооооо -- там сме !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".