Промоционалните билети за концерта на EUROPE свършиха

22 дек 2016, 12:08 ч. 1108 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Промоционалните билети за EUROPE свършиха

На 16 май 2017 г., култовите шведи ще свирят за първи път в зала „Арена Армеец“, която ще обедини хиляди български фенове за истинска хард рок вечер. Пристигането на една от емблематичните групи за всички времена даде повод на организаторите от Bulgarian Live Music да пуснат в продажба през изминалата седмица 200 билета на промоционална цена от 50 лева. „Тази сутрин ексклузивните билети бяха изчерпани. Искаме да благодарим на най-верните фенове на Europe, че за пореден път показаха любовта си към групата, сдобивайки се с хубав коледен подарък. Пожелаваме светли празници на всички и много успешна 2017-а година“, споделят от компанията която беше организатор на Kavarna Rock между 2013-а и 2015-а година.

Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна [поръчай онлайн], както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените са - 60 лева (терен), 70 и 80 лева (седящи).

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".