Промоция на "Tuborg" дава възможност за среща на фенове с DEPECHE MODE

26 апр 2006, 15:54 ч. 211 / 2 4
пред./следв.
Фирма "Карлсберг България" посреща лятото с национална промоция на "Tuborg", която ще продължи до средата на юни. "Tuborg" ще зарадва феновете на легендарните DEPECHE MODE в България и ще предостави шанса на петима от тях да се срещнат на живо с групата, точно преди концерта им в София на 21 юни. 1000 билета за концерта, както и още 100 000 награди ще бъдат раздадени на печелившите.
   На гърба на задния етикет на "Tuborg" от 500 мл и 300 мл, участващи в промоцията, е отпечатан 'хххххххххx'-символен код, съставен от цифри и букви. Етикетът е лесно отлепяем и всеки, закупил бутилка, има възможност да види кода и да го изпрати като SMS на кратък номер 1073. Той е достъпен за абонатите на "М-тел" и "Вивател" на цена 0,25 лв. и за абонатите на "Глобул" на цена 0,24 лв. След като бъде изпратен правилно кодът, от съответния мобилен оператор ще се връща отговор дали е печеливш или не. Спечелилите ще получават обаждане от телефона на потребителя 0800 11 500, за да посочат адреса и лицето, на което да бъде изпратена наградата - билет за концерта на DEPECHE MODE в София или калъф за компактдискове. На всички неспечелили, ще се връща SMS, в който ще бъде описана възможността за спечелване на другите две награди в промоцията - среща с групата и пътуване до фестивала "Roskilde" в Дания, чрез регистрация на име и адрес в www.tuborg.bg. Печелившите ще се изтеглят в присъствието на нотариус в предаване на "bTV".
   Към всеки промоционален мултипак, е закачена скреч карта, на която ще бъдат отпечатани символи на наградите. За наливния "Tuborg", който се продава в заведенията, важи принципът на скреч картите, като при поръчката на един "Tuborg" се получава скреч карта със съответния символ.

   Музикалното лято на "Tuborg" ще продължи до 2 юли. Един от всички регистрирали се на сайта ще има възможността заедно с двама свои приятели да посети най-големия рок фестивал в Европа - "Roskilde", Дания. До родината на "Carlsberg" и "Tuborg" те ще пътуват с уникалния "Tuborg"-автобус, който е специално пригоден за истински луксозно пътуване - с ултра модерна аудио и видео техника, безжичен Интернет и удобни, напълно обзаведени стаи. Пътешествието стартира на 22 юни и минава по избран от пътниците маршрут, чак до Копенхаген. На феста тази година на 7 сцени участват близо 150 групи, сред които GUNS‘N’ROSES, PLACEBO, Bob Dylan, Roger Waters, Franz Ferdinand. Очаква се публика от близо 100 000 души.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ЖИВКО ИВАНОВ 12.05.2006 01:30:05 отговори + 0 0
ОТВРАТИТЕЛНО Е ЧЕ ТЯБВАДА СЕ ИЗПРАШАТ СМСи НЕМОЖАХТЕ ЛИ ДА ИЗМИСЛИТЕ НЕЩО ДРУГО?????????????????????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ted 30.04.2006 23:14:29 отговори + 0 0
da da da 100% Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.04.2006 10:45:06 отговори + 0 0
Rа, pak mnogo neto4nosti vav faktologiqta Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MR: NICE GAY 26.04.2006 20:22:44 отговори + 0 0
Преди няколко години имаше една реклама по националната телевизия.Но колкото и хубава да си беше самата реклама аз лично доколкото си спомниям накрая завършваше ето така-Еeeexxxxx МЕЧТИ,МЕЧТИ. Ето така казваше главният герой на самата реклама въздишайки тежко.Мисля,че беше на нашенско пак наливно пиво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".