Промоутър-мошеник провали цялото латиноамериканско турне на MOONSPELL

8 май 2017, 14:59 ч. 1672 / 8 8
пред./следв.

   От лагера на MOONSPELL съобщават, че са принудени да отменят цялото си турне в Латинска Америка през този и следващия месец, което включваше над 20 дати по повод 25-годишнината на бандата. Причината е "нечестно и непрофесионално" отношение на местния промоутър Caio Schramm, който не само не е успял да изпълни изискванията на MOONSPELL, но и не е давал необходимата информация на музикантите за местата, в които ще бъдат настанени и където ще свирят. Групата не е получила и самолетните билети за пътуването си, нито такива са били резервирани.

   Всякаква прилика в български псевдопромоутъри от близкото минало е случайна.

 

още за:

MoonspellCaio Schramm


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 13.05.2017 16:45:17 отговори + 1 0
Имали сме бая кофти промоутъри тук, достатъчно много, че Крушумув въпреки всичко да не се класира в най-гадните тъй като има не малко състояли се концерти. Все пак, по-добре без него, има кой да прави концертите, които той правеше преди и доста от конкурентите се справят значително по-добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Флавиус 9.05.2017 09:35:48 отговори + 8 0
Всъщност borknagar е прав изцяло. Лицето Русинов от НМА беше направо трагичен, в сравнение с МЕ, които наистина направиха добри концерти навремето. Иначе в новината по-скоро се има предвид лицето Неди Крос, мисля. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 9.05.2017 09:35:14 отговори + 3 0
Прякора му е Ел ЮзбАшио... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 8.05.2017 16:06:32 отговори + 12 2
Никой не може да се сравнявам с г-н Русинов и НМА (Нова Музикална Агенция). Още чудя как не се набутах с концерта на Парадайз Лост 2010 г.. Г-н Патронов преди да вземе да прави глупости направи чудесни концерти на Moonspell, Cannibal Corpse, Vader, Behemoth, Hypocrisy, Blind Guardian, Guano Apes и т.н. Хубаво е, все пак да се помят тези неща Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-идиот 8.05.2017 15:12:14 отговори + 11 7
Въпросният г-н Патронов беше първият ,който направи концерт на Moonspell в България,който и до ден днешен си остава като най-добрия концерт на групата тук! Капиш,кретен малоумен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гилзата 8.05.2017 15:17:23 + 9 9
Г-н Патронов, най-добрият концерт на Moonspell е всеки следващ! И ако Вие, или някоя от вашите метреси, бяхте посетили въпросните щяхте да го знаете! Ciao Amici Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Misery 9.05.2017 11:48:13 + 3 2
А ако ти, сладурче, беше посетил първият, поне щеше да имаш база за сравнение, непочиваща на лични комплекси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 8.05.2017 15:02:57 отговори + 10 10
Да не е братовчед на г-н Патронов от Моста на злите ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".