Промоутърът на фестивала "Soundwave" се извинява на Dave Mustaine

11 фев 2014, 09:48 ч. 323 / 9 7
пред./следв.
Промоутърът на фестивала "Soundwave" AJ Maddah се извинява на Dave Mustaine чрез изявление в "Twitter". AJ Maddah твърди, че е действал според указанията на агентите на Mustaine, но се извинява в името на истинските потърпевши от ситуацията - феновете. От страна на Mustaine има само неясен коментар на фенско запитване, отново в "Twitter", дали MEGADETH ще вземат участие на фестивала "Soundwave", като отговорът изглежда по-скоро "не". Официално изявление от лагера на MEGADETH засега няма.

megadeth

още за:

MegadethDave Mustaine


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пияна Вишна 13.02.2014 13:29:06 отговори + 0 0
Всъщност, според австралийската преса, Мегадет е трябвало да изнесат общо 4 концерта в Австралия - 2 като хедлайнери на фестивала (на 22ри & 23ти), и 2 самостоятелни (25ти & 27ми). Мегадет са отказали Нюстед да им бъдат съпорт на самостоятелните концерти, което е довело до отпадането им (на Мегадет) и от фестивала.
Просто и ясно: Дейв Мъстейн е толкова подвластен на неприязънта си към всичко свързано с Металика, че твори глупости. А после мрънка, като вдовица за...като вокала на Мегадет на сцената.

http://www.smh.com.au/entertainment/music/soundwave-2014-megadeth-cancels-australian-tour-20140210-32b0r.html
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мит 12.02.2014 18:34:08 отговори + 0 0
абе пич,ти имаш ли си идея колко много и известни банди идват на soundwave?прави чест на организатора,че се извинява на тоя лигльо.плюс това мегадет не са основна банда и свирят по някое време през деня...тъй,че с тях и без тях пак ще се размажем Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Too much Megadeth haters 11.02.2014 23:30:59 отговори + 0 0
Мъстейн е китарен и музикален гений, а всички знаем, че генийте са опаки хора със странен характер. Ричи Блекмор е същият случай.

Какво ви е виновен Той, че мениджърите са шибани алчни копелета. Проблемът е в парите - не в Мъстейн.
Така че фенбойченца на Металика - отидете да се мазните на знаете на кои двама пичове.
Относно пеенето в Мегадет - факт е, че ако не пееше Мъстейн, Мегадет изобщо нямаше да са това, което са.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Megadeth sucks 11.02.2014 20:32:47 отговори + 0 0
Mustaine е малко ******** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 11.02.2014 13:14:36 отговори + 1 0
Абе всеизвестно е, че човека е особено чувствителен на тема Металика.Затова с вчерашното си изявление просто се застрахова.В случая може би е прав.
Като музикант и китарист за мен лично Дейв Мъстейн е абсолютен гений.Не мога да кажа същото за характера му и оттам идват всичките проблеми.Може би ако не беше с такъв характер Мегадет щяха да имат някой по-сносен вокал.Ама нали това е лидерска позиция ... не става.Ето как егото може да вреди на индивида.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


FU Mr.Mustard 11.02.2014 11:21:54 отговори + 0 0
абе Мъстейн е смешко! Истински задник... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 11.02.2014 11:18:00 отговори + 0 0
Май има, вчера някъде четох изявление от Мъстейн, че ако получи извинение, куфарите му са стегнати за Австралия и тръгват! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".