Промяна в процедурата по връщане на билети, включително за W.A.S.P.

16 юни 2020, 14:33 ч. 1946 / 9 7
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

BGTSC съобщава: Централният офис на Евентим вече работи, което налага промяна в процедурата за връщане на билети, в това число и за концерта на W.A.S.P.

Ето каква е новата процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адреса на централен офис на Ивентим БГ – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Концертът на W.A.S.P., който трябваше да се състои на 10 ноември тази година в столичната зала „Универсиада“ няма да се състои! Поради неясната ситуация с разпространението на COVID-19 предстоящото турне “1984 To HEADLESS”, с което W.A.S.P. празнуват Хитовете от първите 4 албума на групата е прекратено!


Предстои обявяването на допълнителна информация!

Бъдете здрави!

 

още за:

W.a.s.p.BgtscCovid-19


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феникс на грил 18.06.2020 21:42:51 отговори + 2 0
Терлик, в Щатите хора мрат като мухи от коронавируса. Много ясно, че американска група ще има проблем с турнето заради това. И това, че полицейското насилие там е *още* по-голям проблем, далеч не значи, че трябва да подценяваме короната. В България може и да е ОК да се отпуснат мерките, при положение че нас далеч не ни тресна толкова силно, обаче в Америчко е друга ситуацията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pitona 17.06.2020 14:28:32 отговори + 2 0
Бензиностанция OMV на ЖП гара-Варна НЕ връща пари !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

earthcrash 17.06.2020 00:12:57 отговори + 4 1
всичко е пасторал..........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 16.06.2020 16:21:07 отговори + 15 13
В тази посока сме се запътили. Това не са "конспиративни теории", а реалността, в която живеем. Една шепа хора, която манипулира политиката, икономиката, медията, а оттам и мнозинството. Колко семейства и близки на умрели по съвсем други причини хора казаха, че лекарите са им поставили причина за смърт "коронавирус", когато хората са страдали от ред други заболявания. С цялата си наглост използваха убийството на Флойд Джордж да пропагандират измисления си вирус, та още повече да наплашат мнозинството, че когато произведат достатъчно количество от ваксината, всички да я приемат - и със закон.

Толкова е абсурдно, че е направо смешно. Никога досега не е било по-очевидно какво се случва и какво целят, отколкото е в момента! Ковид-1984! Цензурираха ни, триха ни - не им се получи. Хората по света и у нас си протестират на воля, живи и здрави са си, никой от тях не е хванал птичи грип, свински грип, ебола или корона, но в момента в който някой умре от сърдечен урар, рак или диабет, причината за смъртта му ще бъде "Ковид-19". Думата се разпространява и хората масово се събуждат, благодарение на този глобален кючек! Тази ПЛАНДЕМИЯ. Явно онези зад колисите, онези психопати, сега са решили да ни се подиграват. Телевизия не гледам от десетилетие, причината въобще да имам кабелна вкъщи, е майка ми, която от време на време идва на гости. Дойде отново преди седмица. Откакто тя е тук, всичко, което чувам по новините и сутрешните блокове (които тя следи) е, че който не вярва на системата, който оспорва официалната версия на Големия брат, всеки, който дръзне да задава въпроси, вярва в "конспиративни теории", "фалшиви новини" и едва ли не е луд. А съм сигурен, че е същото и във фейсбук и "социалната" мрежа като цяло. Овце, вярващи на всяка думичка, която чуят в масмедията и поддаващи се на всяка манипулация на Големия брат, които мислят, че някак си се информират по този начин, които въобще не мислят за себе си и са неспособни да задават въпроси, после наричат останалите "необразовани" и "психично болни", понеже имат различно мнение и мислят за себе си. Жалко е. Наистина тъжно и жалко е колко концерти и фестивали, като цяло колко събития бяха отменени заради един глобален цирк.

А кой е най-големия кошмар на всяко едно правителство? Население, което задава въпроси! Население, което мисли за себе си! Население, което не вярва сляпо на всяка лъжа, изречена от политиците или от масмедията, население, което не се поддава на всяка една манипулация! "Стойте си по домовете, нека икономиката се срине!" "Носете маски, нищо че са безполезни!" "Спазвайте социална дистанция, та още повече да се отчуждите един от друг!" "Сложете си уши на Мики Маус, докато не ви ваксинираме/чипираме!" Колко известни и уважавани лекари излязоха и казаха, че само в Англия и САЩ хилядяди, милиони пациенти са умрели по съвсем други причини, но в документите пише "коронавирус".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 19.06.2020 11:46:53 + 2 2
На тия дето нахакаха минусите без да знаят защо видяхте ли си спасителите? Бати Боко снайпериста се събрал с неговите хора, за да се жертват за народа, браво бе бат Бойко номер 1 си, мачкай говедата! Ей сега ако искате и аз да пусна един дрон да ви психясам още повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 16.06.2020 16:02:39 отговори + 11 12
Наистина тъжно и жалко е колко концерти и фестивали, като цяло колко събития бяха отменени заради един глобален цирк. Хората по света и у нас си протестират на воля, живи и здрави са си, никой от тях не е хванал птичи грип, свински грип, ебола или корона, но в момента в който някой умре от сърдечен урар, рак или диабет, причината за смъртта му ще бъде "Ковид-19". Колко известни и уважавани лекари излязоха и казаха, че само в Англия и САЩ хилядяди, милиони пациенти са умрели по съвсем други причини, но в документите пише "коронавирус". Колко семейства и близки на умрели по съвсем други причини хора казаха, че лекарите са им поставили причина за смърт "коронавирус", когато хората са страдали от ред други заболявания. С цялата си наглост използваха убийството на Флойд Джордж да пропагандират измисления си вирус, та още повече да наплашат мнозинството, че когато произведат достатъчно количество от ваксината, всички да я приемат - и със закон. В тази посока сме се запътили. Това не са "конспиративни теории", а реалността, в която живеем. Една шепа хора, която манипулира политиката, икономиката, медията, а оттам и мнозинството.

Цензурираха ни, триха ни - не им се получи. Думата се разпространява и хората масово се събуждат, благодарение на този глобален кючек! Тази ПЛАНДЕМИЯ. Явно онези зад колисите, онези психопати, сега са решили да ни се подиграват. Телевизия не гледам от десетилетие, причината въобще да имам кабелна вкъщи, е майка ми, която от време на време идва на гости. Дойде отново преди седмица. Откакто тя е тук, всичко, което чувам по новините и сутрешните блокове (които тя следи) е, че който не вярва на системата, който оспорва официалната версия на Големия брат, всеки, който дръзне да задава въпроси, вярва в "конспиративни теории", "фалшиви новини" и едва ли не е луд. А съм сигурен, че е същото и във фейсбук и "социалната" мрежа като цяло. Овце, вярващи на всяка думичка, която чуят в масмедията и поддаващи се на всяка манипулация на Големия брат, които мислят, че някак си се информират по този начин, които въобще не мислят за себе си и са неспособни да задават въпроси, после наричат останалите "необразовани" и "психично болни", понеже имат различно мнение и мислят за себе си. Жалко е.

А кой е най-големия кошмар на всяко едно правителство? Население, което задава въпроси! Население, което мисли за себе си! Население, което не вярва сляпо на всяка лъжа, изречена от политиците или от масмедията, население, което не се поддава на всяка една манипулация! "Стойте си по домовете, нека икономиката се срине!" "Носете маски, нищо че са безполезни!" "Спазвайте социална дистанция, та още повече да се отчуждите един от друг!" "Сложете си уши на Мики Маус, докато не ви ваксинираме/чипираме!" Толкова е абсурдно, че е направо смешно. Никога досега не е било по-очевидно какво се случва и какво целят, отколкото е в момента! Ковид-1984!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 16.06.2020 16:13:30 + 2 9
Убийството на Дрордж Флойд* - извинявам се за грешката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".