PROPHETS OF RAGE - супергрупа с членове на RAGE AGAINST THE MACHINE, PUBLIC ENEMY и CYPRESS HILL

31 май 2016, 21:10 ч. 741 / 3 1
пред./следв.

   Очакваното съобщение от лагера на RAGE AGAINST THE MACHINE се оказа сформирането на нова супергрупа с членове още на PUBLIC ENEMY и CYPRESS HILL. Тя се нарича PROPHETS OF RAGE и в нея участват Tom Morello, Tim Commerford, Brad Wilk от RATM, плюс Chuck D (PUBLIC ENEMY) и B-Real (CYPRESS HILL). Първият концерт на PROPHETS OF RAGE ще се състои тази вечер, 31 май, в клуб "Whisky A Go Go" в Холивуд. Предстои обявяването и на датите за обширно турне на бандата.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 1.06.2016 22:49:12 отговори + 1 0
Когато си очаквал Зак, Би-та и Ди-та просто не виршат работа. Ако го бяха обявили директно нямаше да бъдат посрешнати с такова разочарование. Сега поне знаят, че е време да изровят къдравия мексиканец и да го изтеглят с тях на сцената на всяка цена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".