"Прощалното турне" на Ozzy Osbourne няма да е прощално

22 дек 2018, 13:12 ч. 2178 / 7 4
пред./следв.

   В скорошно интервю легендарният вокалист на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne казва, че името на настоящата му обиколка "No More Tours 2" е подвеждащо в известна степен, тъй като тя няма да е последна за него.

   Въпреки че турнето бе анонсирано като прощално, "Бащицата" не се оттегля и ще изнася концерти и след това, но не с големи мащаби. Певецът коментира, че по-точно име би било "Slowing Down Tour", защото Ozzy само ще забави темпото, но няма да се пенсионира.

 

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Само рок 26.12.2018 08:57:53 отговори + 7 1
Спомням си далечната 1991,преди официалното излизане на ''No more Tears'',Ози каза,че това ще е последния му албум.Алчната му и безскрупулна жена обаче не го остави на мира и Ози ще е на сцена,докато диша и мърда.Това за феновете,не е толкова зле.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хех 22.12.2018 18:44:24 отговори + 7 4
Да видим после реакциите същите ли ще са като за Скорпионс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 22.12.2018 15:24:29 отговори + 12 18
оффф, няма отърване значи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 22.12.2018 13:24:14 отговори + 21 3
Не думай! Естествено, че е подвеждащо името. Ама проблемът е на този дето се е подвел, пък на Ози му е през..."тура". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".