Проститутката, заявила че е предупредила полицията за Ian Watkins, обвинена за детска порнография

5 мар 2014, 23:10 ч. 1057 / 4 3
пред./следв.

   Бившата проститутка Joanne Mjadzelics (позната и като Joanna Majic), която твърди, че е бивша приятелка на осъдения за педофилия екс-фронтмен на LOSTPROPHETS Ian Watkins, и че е предупредила полицията за неговото желание да блудства с деца, също попада под ударите на закона. И то - в подобна ситация. Тя е получила седем обвинения за притежаване и разпространение на детска порнография. Разкритията са направени около продължаващите разследвания, свързани с големия педофилски скандал около певеца. Watkins получи присъда от 29 години затвор и 6 години пробация в края на миналата година, която в момента обжалва. Joanne (на снимката) ще се изправи пред съда на 23 март. 

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кър 6.03.2014 07:32:44 отговори + 0 0
Що да няма, бе - може сега да работи като детска учителка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мър 6.03.2014 02:20:51 отговори + 0 0
Това от опит ли го знаеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фър 6.03.2014 01:59:44 отговори + 0 0
Бивша проститутка, няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".