PUSCIFER пускат ново EP другия месец

16 окт 2009, 08:49 ч. 227 / 7 3
пред./следв.
Проектът на Maynard James Keenan (TOOL) - PUSCIFER ще издаде първата си нова музика от две години насам под формата на EP, озаглавено "C is for (Please Insert Sophomoric Genitalia Reference Here) E.P." . Дискът ще се появи на 10 ноември, ето съдържанието и богохулната обложка:
01. Polar Bear
02. The Mission (Renholder Mix) (feat. Milla Jovovich)
03. Momma Sed (Alive @ Club Nokia)
04. Vagina Mine (Alive @ Club Nokia)
05. Potions (Deliverance Mix)
06. The Humbling River


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 16.10.2009 20:31:21 отговори + 0 0
Ами и аз това викам, стига MJK само си е чесал крастата с подобен проект. По-добре един A Perfect Circle да беше спретнал с Billy Howerdel.
Толкова време вече мина от 10 000 Days, а Justin Chancellor беше обявил, че ще вадят нови нещо без големи паузи, каквито беше досега.
Поне се изкефих на max от новият Isis - Wavеring Radiant. В откриващото парче свири Adam Jones - абсолютна toolish music.
Та, чакаме все пак, работят по новия албум.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 16.10.2009 12:47:41 отговори + 0 0
и за TooL време има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 16.10.2009 11:06:24 отговори + 0 0
Мисля, че Мейнард малко прекалява с лиготиите вече... Твърде много време им отделя, вместо да се занимава с това, което най-много му приляга - TOOL! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".