Пускат допълнителни седящи места за концерта на SCORPIONS в София

10 дек 2013, 09:48 ч. 464 / 7 7
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   По-малко от седмица преди едно от най-големите събития по Коледа в София – концертът на рок легендите SCORPIONS на 16 декември в зала Арена Армеец - организаторите от Лауд Консертс пускат ограничен брой допълнителни седящи места! Това се налага, поради факта, че всички останали седящи места в залата са напълно разпродадени, а интересът към шоуто е огромен! Допълнителните седящи места се намират в секторите най-близо до сцената, а цената им е по 90 лв. Всички билети за шоуто са с цена от 65лв до 100лв и се продават ексклузивно в мрежата на Eventim – магазини: Office 1 Superstore, Germanos, Пикадили, Техномаркет, бензиностанции OMV, На Тъмно и в интернет на www.eventim.bg.

   Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет на концерта /без право на седящо място/, като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и Декларация /за Закрила на деца на обществени места/. Декларацията може да бъде изтеглена от сайта www.loudconcerts.com.

   Концертът на SCORPIONS в София ще бъде част от актуалния ROCK N' ROLL FOREVER TOUR, а музикантите ще кацнат у нас ден преди събитието. Самите те се “заканиха” да поднесат на феновете си в България грандиозно мултимедийно шоу, а в сетлиста обещават да има много, много хитове.

   “Това искат нашите фенове и ние трябва да се съобразим с тях” , сподели в специално интервю Мартияс Ябс – китарист и основен текстописец в бандата. Точния списък на песните, музикантите ще уточнят ден-два преди самото шоу, а окончателния му вид би могъл да стане ясен, дори само два часа преди начало му. Сред песните, които SCORPIONS се очаква да изсвирят в София са класики, като Still Loving You, Rock You Like a Hurricane и Wind Of Change, както и някои парчета от последния им албум Sting In The Tail.

   Това ще бъде първото гостуване на рок иконите в най-голямата ни зала, а срещата им с българските фенове се очертава да бъде наистина вълнуваща!
Scorpions poster


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


СС 10.12.2013 13:09:26 отговори + 0 0
Огромна група - огромни продажби, неизбежно е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хах... 10.12.2013 12:53:15 отговори + 0 0
Разгледах картата в Ивентим... Смяяях - фенпит - налични 100+, стендинг - налични 100+, а седящите изкупени до шушка :-D
Дали защото феновете на Скорпиънс отдавна не ги държат краката поради чисто възрастови причини :-D :-D :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ликуид Пеншън 10.12.2013 12:36:48 отговори + 0 0
Ще почакам за "лежащи", преди да си купя билет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Войн 10.12.2013 10:48:18 отговори + 0 0
Залата ще е пълна, в това съмнения не може да има. Всъщност може - в нечия празна кратуна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

246 10.12.2013 10:23:54 отговори + 0 0
В "В" сектор са останали само супер гадните в ъгълите, а за правостоящи то се знае, че винаги може да напълнят още малко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AZ 10.12.2013 10:08:30 отговори + 0 0
В интерес на истината терасата на залата - ниво 3- не е пускано в продажба изобщо, а това са няколко хиляди места. Има и хиляи непродадени в В сектор, може да се купи и в секторите за правостоящи, и там има хиляди места. Така че едва ли са продали и 10 000 дотук, което
пак си е цифра, разбира се.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 10.12.2013 09:58:24 отговори + 0 0
А тук в коментарите някои "разбирачи" надълго и нашироко обясняваха как нямало да има публика на този концерт, колко малко хора щели да отидат и т.н. Смях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".