PYOGENESIS с концерт в София на 2 декември

28 окт 2022, 16:03 ч. 1510 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BGTSC представя: концерта на PYOGENESIS, който ще се състои на 2 декември 2022 година от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5.

Билетите на цени от 20 лева са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана. Билетите може да бъдат сканирани директно от телефон.

Цени на билети от 20 до 35 лева!

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Важно:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

pyogenesis

pyogenesis

още за:

PyogenesisBgtsc


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 28.10.2022 19:10:19 отговори + 3 1
Ееее...супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cuc 28.10.2022 17:40:53 отговори + 5 1
Мечтая си за самостоятелен концерт на Пайо от последния такъв! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 28.10.2022 16:12:59 отговори + 6 4
Еееееееееееееееее БРАВО! Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".