Q-CHECK празнуват 5-и рожден ден със специален концерт

28 фев 2012, 10:02 ч. 315 / 1 2
пред./следв.
Q-CHECK ще отпразнуват 5 години на сцена със специален концерт в "мазето на Президента", или по-точно - в новия клуб "Basement" (бивш "Кукарача") на ул. "Леге" 10. Веселбата ще се състои на 2 март, петък, а настроението ще повдигне Сърмата Хари, който ще изнесе кратък поздравителен музикален рецитал. Специално за концерта на сцената ще се завърне старият китарист на бандата Милко, а дебюта си с Q-CHECK на сцена ще направи и съвсем нов техен член, който за момента се пази в пълна тайна. Сетлистът ще включва както хитовете, така и позабравени песни на групата от първите им два албума. Началото е в 22:00 ч., а символичният вход е на цена от 3 лв.
q-check рожден ден

още за:

Q-CheckSurmata Harry


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Filth Hound of Hades 28.02.2012 21:56:45 отговори + 0 0
"5-ти" се пише бе, да му еба майката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2012 13:34:32 отговори + 0 0
Jack Track са специални гости на юбилея! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".