QUEEN + Adam Lambert обявиха голямо американско турне

6 мар 2014, 19:29 ч. 440 / 6 9
пред./следв.

   Слуховете за предстоящо турне на QUEEN + Adam Lambert се потвърдиха. Бандата насрочи голяма стадионна обиколка на САЩ и Канада за юни и юли тази година. Турнето ще включва 19 дати. Предстои да разберем дали новата реинкарнация на легендарната група ще посети и други континенти. По-рано това се случи с формацията, включваща Paul Rodgers, която стигна и до Белград.

 

adam lambert



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Killer Queen 8.03.2014 23:22:48 отговори + 0 1
Да слушаш някой да пее Фреди, понякога е НЕПОНОСИМО! Такъв, за мен, беше случая с Пол Роджърс. Няма да забравя провалената си Нова Година, когато по HBO пуснаха този концерт. Плаках и проклинах. Години по-късно бях на мюзикъла в зала Армеец. Не беше зле, даже никак. Сега - не знам. По-скоро, НЕ! Всеки ден слушам Фреди, помага ми в мого тежки моменти, знам всяка дума, коята пее, начина, по който си поема въздух, знам историята на всяка песен и съм я преживала стотици пъти. Вече е твърде лично, за да се допусне трети в тази "любовна" история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 7.03.2014 14:37:30 отговори + 0 1
Хора с глас много. Фреди беше артист, автор, творец и музикант. Адам, колкото и да пее, е просто музикален инструмент, който, ако няма кой да му направи песни и аранжименти, ще пее кавъри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мискин 7.03.2014 10:11:25 отговори + 0 0
Това отдавна не е Сепултура... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свилен 7.03.2014 08:37:45 отговори + 1 0
Адам Ламбърт е огромен глас! Не знам дали е папагал, гей или кифла, обаче това турне ще бъде много силно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 6.03.2014 23:54:40 отговори + 0 1
Защо взимат папагал? Не музикант, не автор и творец, ами факан папагал! Ебати ужаса, тотална разсипия на една от най-великите банди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


geddy 6.03.2014 23:09:02 отговори + 1 0
Ламбърт пее здраво и вокалната му бленда доста наподобява Фреди, поне доколкото гледах един лайв в Тубата. Пък коментара че бил на другия бряг - ами той и Фреди беше на другия бряг, ама какво значение има - отиваш да го слушаш, не да го...
Но не може да се отрече че Фреди имаше някаква харизма и сценично присъствие, което Ламбърт няма...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хелуинчо 6.03.2014 21:59:06 отговори + 1 0
Бях им на концерт преди 2 години. Много силен концерт. Пак ще отида, ако е наблизо. Този Ламбърт може и да е от другия бряг, ама пее си младежа. Избивате си главата, че той не е Фреди и няма проблем. Няма как да е, но Куин са си Куин. Феноменални са на живо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГП 6.03.2014 21:44:45 отговори + 0 1
Тази група приключи със смъртта на Меркюри. Някой вокалисти са незаменими... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Конков 6.03.2014 21:09:15 отговори + 0 1
Зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".