QUEEN + Adam Lambert ще излъчат онлайн концертния филм "Rhapsody over London"

6 юли 2022, 19:04 ч. 391 / 1 0
пред./следв.

   QUEEN + Adam Lambert обявиха, че ще излъчат онлайн концертния филм "Rhapsody over London".

   На 24 и 28 юли феновете ще могат да гледат изпълнението с времетраене два часа и половина и включващо сетлист от 28 песни чрез kiswe.com. Материалът е записан по време на 10-те разпродадени концерта на групата през миналия месец в зала "O2 Arena" в Лондон. След двата стрийма шоуто ще бъде достъпно по заявка до 31 юли.

   Кадрите са заснети от 26 камери и технически екип от над 100 души. Музикантите ще рекламират онлайн излъчването със сесия въпроси и отговори с феновете. Цените на билетите са между 16 и 63 паунда.

 

queen + adam lambert



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".