QUEEN се виждат с Adam Lambert и за в бъдеще

14 авг 2014, 12:02 ч. 1735 / 10 9
пред./следв.

   QUEEN + Adam Lambert в момента са на турне от двайсетина дати в САЩ и Канада. Двамата оригинални музиканти от групата - Brian May и Roger Taylor явно са много доволни от бившия "Американски идол". Те виждат още изяви в бъдеще на настоящата формация на легендарната банда. Ето какво казва May пред Eddie Trunk:

   "Мисля, че той ни събуди - и тъкмо навреме. Интересът към това да направим още концерти е голям. Така че има голяма вероятност да изнесем още шоута. Ще видим..."

 

adam lambert



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


До всички мета-хипер-мега 17.08.2014 22:52:20 отговори + 1 2
Сторми, ще пускат албум с неиздавани парчета на Фреди по Коледа, това е новина на 2 месеца.Сульо, ориентацията не пее, но странно... защо Ви тревожи.Ако сте имали планове, той Адам е необвързан, та след края на турнето ще Ви чака в дома си за 3 милиона в Източен Холивуд. Таман да го сефтосате... Соколе,понеже изгледах 25 нощни американски стрийма от 19 юни, включително от "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, ЛА, Лас Вегас,Далас, Чикаго, Бостън + Канада-Ванкувър, Торонто и т.н. и изчетох десетки вестникарски статии, от които само две са отрицателни, писани сякаш от тесногръди лоботомисти като Хомофилия, стигам до извода, че изказването ти не почива на някакви експертни знания.На концертите- хардкуинфенове и младежи, които никога няма да видят това отново пеят, крещят и си тръгват омагьосани. Гласът на Адам го е признал целият музикален свят - д-р Мей го нарича "един на милиард" и признава, че изпълнява такива екстреми неща, каквито не е чувал. Марк е добър имитатор, но гасне на високите писти и аз не го виждам в това шоу 2,5 часа всяка вечер. Мястото на Марк е в Естраваганцата и той си го знае. Мей и Роджър Тейлър са професионалисти и знаят кого да вземат - трябва им интерпретатор и си го обичат.Турнето се разпродаде навсякъде - ето, днес в Токио - пълен стадион. С Австралия и Нова Зеландия до септември ще изкарат над 86 млн. долара. Трибют? - на себе си? Има почит на Фреди, но това шоу надхвърля очакванията, променя нагласи и запознава с рок наследството цяло едно поколение. Куин и Адам са номинирани за група на годината в Англия и вотът е до ноември. Гласвайте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сторм-труупърс ъф Дет 14.08.2014 22:39:27 отговори + 0 0
Да издадат нещо оригинално и тогава ще реша. За мен в момента са трибют група на това, което бяха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 14.08.2014 21:08:47 отговори + 1 0
A бе важно е колко може, а не каква му е сексуалната ориентация! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хомофилия 14.08.2014 19:27:59 отговори + 0 1
Брайън Мей има странен афинитет към педерасти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тиква 14.08.2014 16:36:30 отговори + 2 0
поправка - 1991-ва има албум с Фреди който е жив Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Сокол 14.08.2014 15:22:19 отговори + 1 1
Queen от 1990-а насам практически няма! Точка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

А, Дам... Овчаземя... 14.08.2014 14:17:24 отговори + 0 1
Адам Ламбърт ли? Марк Мартел е в пъти по-добър...
https://www.youtube.com/watch?v=nA1ZNuQMvv0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сульо Пулев 14.08.2014 13:02:07 отговори + 0 1
Само геове некакви )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 14.08.2014 12:56:41 отговори + 1 0
Те не съществуват след смъртта на Бога Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".