QUEEN ще получат наградата на "Грами" за цялостно творчество

10 яну 2018, 08:17 ч. 1280 / 6 7
пред./следв.

   Легендарната британска рок група QUEEN ще получи наградата на "Грами" за цялостно творчество, заедно с Hal Blaine, Neil Diamond, Emmylou Harris, Louis Jordan, THE METERS и Tina Turner, през лятото на тази година на специална церемония.

   "Lifetime Achievement Award" е различна от ежегодните Грамита, които ще бъдат връчени в края на този месец. QUEEN все още не притежават такова, въпреки че са номинирани четири пъти. На бандата е оказана друга чест от Звукозаписната академия на Америка - три от песните на англичаните - "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You" и "We Are the Champions" - са в Залата на славата на "Грами".

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Queen made in heaven 25.08.2018 14:13:14 отговори + 2 4
У2 с 22 грами, боже. Че кой знае и 2 песни на тези? Куин имат поне 10 парчета, които не ги знае само човек паднал от Марс. У2 не са достойни да бършат пода на сцената на Куин. Особено това подобие на китарист Едж! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 10.01.2018 09:04:13 отговори + 12 10
За справка, Джъстин Бийбър има 10 номинации за "Грами" и през 2016 дори е спечелил

"Наградите "Грами"... ела ми го фани." - Светльо Витков
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petrucci 10.01.2018 10:17:02 + 6 6
За твое сведение награди "Грами" са получавали и наистина изключителни музиканти, така че "ела ми го фани" ти и отивай да хейтиш другаде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 10.01.2018 11:36:55 + 5 2
Тоз тип пак зацикли. Пий хапчетата и си почивай. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 10.01.2018 12:16:14 + 13 5
Никога не съм твърдял, че няма изключителни музиканти, които да са получили "Грами". Но какво значение има дали някой има "Грами" или не? Това прави ли го повече или по-малко добър изпълнител? Не мисля

Фактът, че марионетки като Бритни Спиърс, Мадона, Лил Уейн, Бийонсе, Джей Зи, Тейлър Суифт и много други, някои от които дори и държат рекорди за най-много получени "Грами"-та, са печелили, докато група като Куин, допринесла толкова много за развитието на музиката, не е спечелила нито веднъж - говори страшно много.

Като "Рокендрол залата на славата" и другите подобни церемонии, това за мен си е чист фалш, лишен от всякакъв смисъл, където комерса и имиджа са по-важни от качеството.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 10.01.2018 13:52:43 + 5 2
Каквото значение имат Оскарите за артистите. Медалите за футболистите и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 10.01.2018 14:22:20 + 9 2
В такъв случай Лил Уейн и Бритни Спиърс са музикални гении, невиждани поети и истински дар от боговете, понеже, виждаш ли... получили са "Грами". Това ги прави дори по-гениални от Куин и от другите музиканти, които ще получат "Грами" за цялостно творчество. Че дори Джъстин Бийбър явно е по-гениален и по-добър музикант от тях. И Кание Уест... И Бруно Марс... Та дори U2, които имат цели 22 "Грами"-та, явно са по-добри от Куин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".