QUEEN забраниха на Доналд Тръмп да използва "We Will Rock You" на митингите си

15 окт 2019, 08:21 ч. 1189 / 9 1
пред./следв.

   Легендарната британска рок банда QUEEN се присъедини към немалкия списък с музиканти, забраняващи президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп да използва тяхна музика.

   На 9 октомври Тръмп пусна в "Туитър" видео от свой митинг, на който звучи класиката на бандата от 1977 г. "We Will Rock You". От групата уточняват, че песента е използвана без разрешение и са изпратили писмо до екипа на президента, в което забраняват по-нататъшно използване на композицията.

   През 2016-а, когато още Тръмп беше кандидат-президент, QUEEN реагираха по подобен начин и след като политикът озвучи събитие от кампанията си с "We Are the Champions".

 

queen

още за:

QueenDonald Trump


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 17.10.2019 10:30:42 отговори + 3 0
Де да можеха и на сегашната форма на Queen, да забранят да изпълняват музика на Queen! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".