QUIET RIOT обявиха името на новия си вокалист

15 мар 2012, 10:32 ч. 177 / 4 6
пред./следв.
QUIET RIOT анонсираха присъединяването на вокалиста Scott Vokoun към състава на групата. След напускането на Mark Huff през януари QUIET RIOT направиха няколко шоута с бившия фронтмен на MONTROSE Keith St. John. Сега вече те са с постоянен нов певец.
QUIET RIOT


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 16.03.2012 13:12:45 отговори + 0 0
Само да кажа,че Руди Сарзо може и да не е в групата, но Чък Урайт се е завърнал, а по мое скромно мнение му отстъпва единствено по липса на позоьорство на сцената! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.03.2012 10:53:08 отговори + 0 0
Еми мога само благородно да ти завиждам, но не се впрягай толкова... Прав си, изпърдяни са, но много им пука на тях. Взимат пари от това все още, а за нас феновете остава единсвено избора да ги слушаме или не. Имам им дискографията, страхотни са, ако следващите им проекти не стават за слушане...пука ми, колко много групи има още Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 15.03.2012 16:22:58 отговори + 0 0
Какво да творят??? Карлос Кавасо е в RATT! Кевин ДъБроу е покойник! На снимката виждам Франки Банали, но не мога да позная дали пичът до него с черната коса е Руди Сарсо...??? Струва ми се, че не е... Но при липсата на двама основни музиканти, макар че в тази група всички композират, не съм убеден, че ще сътворят хубави парчета, барем дано изкарат нещо слушаемо, от рода на последния Ван Хелън, да речем... Всъщност всички тези групи вече са изпърдяни! Радвам се, че съм гледал на живо Quiet Riot два пъти, първия път в препълнена зала, бяхме 12-13 хиляди, а и беше в най-добрите години на групата! Заслужаваше си....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.03.2012 16:05:06 отговори + 0 0
Бе да творят, много добра група са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 15.03.2012 12:14:32 отговори + 0 0
Като вогон звучи ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.03.2012 11:04:35 отговори + 0 0
НЕ МИ ХАРЕСВА ИМЕТО.... хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".