QUO VADIS ще обиколят Балканите. Без България

9 мар 2009, 17:48 ч. 115 / 1 3
пред./следв.
Канадските "прогресив траш-дет" метъли QUO VADIS обявиха датите за европейското си турне, по-голяма част от които са на Балканите. Сред тях не присъства България, но ако има заклети фенове на бандата у нас, на тях е предоставен богат избор в коя близка страна да гледат QUO VADIS:
3 април - Истанбул, Турция - "Kemanci"
4 арлил - Анкара, Турция - "IF Performance Hall"
5 април - Измир, Турция - "PUNTA"
6 април - Букурещ, Румъния - "Live Metal Club"
7 април - Клуж-Напока, Румъния - "Irish Music & Pub"
8 април - Сплит, Хърватска - "Kocka"
10 април - Шишак, Хърватска - "SKWHAT"

още за:

Quo Vadis


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


raz0r 12.03.2009 01:48:47 отговори + 0 0
Жалко е, че всякакви други минават, а точно Quo Vadis - не. Много качествена музика правят между другото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thor 10.03.2009 11:54:32 отговори + 0 0
Жалко Щеше да е хубаво да дойдат, но пък не знам и колко хора щяха да отидат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2009 00:22:10 отговори + 0 0
То май вече не останаха групи дето да не минават през България, та за тази дори малко се очудвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".