"Радио 1" среща слушателите си с Chris Norman за Коледа

25 ное 2010, 12:52 ч. 493 / 5 5
пред./следв.
На 5 декември в Зала 1 на НДК за коледен концерт по покана на "Радио 1" идва Chris Norman - емблематичният вокалист на английската рок група SMOKIE. Билети за самостоятелния концерт на Chris Norman и групата му все още могат да се намерят на касите на НДК и на www.ticketpro.bg. А oт днес в ефира на "Радио 1" започва игра, от която слушателите ще могат да спечелят първите си коледни подаръци – двойни покани за концерта на Chris Norman в Зала 1. А тези, които са слушали най-много – радиото и близките си през годината, ще могат дори да се срещнат лично с легендарния музикант!
   Когато чуят песен на Chris Norman в ефир, слушателите ще трябва да изпратят имейл на norman@radio1.bg с трите си имена и телефон до края на песента, за да спечелят покани за двама или възможността да се срещнат лице в лице с британеца и да се снимат с него. Очаквайте името на печелившия всеки ден в новинарската емисия в 18:00 ч. на честотите на "Радио 1" в страната. Следващата седмица очаквайте и ексклузивно интервю на изпълнителя за слушателите на "Радио 1".

още за:

Radio 1Chris Norman
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


КРАСИМИРА ВАСИЛЕВА П 30.11.2010 09:59:49 отговори + 2 0
ЗДЕАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ,БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПЕСНИТЕ КОИТО СЛУШАМ ВСЕКИ ДЕН ПО ЛЮБИМОТО МИ РАДИО.НЯМА ПЕСЕН НА КРИС НОРМАН КОЯТО ДА НЕ ПОЗНАЯ.ПРОСТО НЯМАМ ВРЕМЕ И РАДИО КОЕТО ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ДА СЛУШАМ,ТАКА ЧЕ АКО МЕ БРОИТЕ ЗА ПОТЕНЦИЯЛЕН ПОЗНАЛ ПЕСНИТЕ ,ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bach 26.11.2010 09:52:27 отговори + 0 0
"Sebastian - 2010-11-25 23:32:12
А добрутро..... Вие се сетихте за концерта...."

Не се сещат сега, просто ти не си видял новината:
http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=16848&
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sebastian 25.11.2010 23:32:12 отговори + 0 0
А добрутро..... Вие се сетихте за концерта.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Sixth Donkeyman 25.11.2010 18:40:39 отговори + 0 0
А сигурен ли си?

...шегувайки си се питам сам!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 25.11.2010 17:08:52 отговори + 1 1
Когато бях много малък, се радвах на Smokie, но това време отдавна отмина Но Крис Нормън е за предпочитане все пак пред Blackmore's Night. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".